Balatonboglári kamera

| 2010. május 1. 20:56 | Frissítve:
Május elsejei ajándékunk a Balaton egyik legkedveltebb és leginkább hiányolt élőképének, közvetítésének újraindítása.

A balatonboglári Időkép-ViharVadász kamerák szinte a kezdetektől fogva a legnézettebbek közé tartoztak, és a három év során több ezer napon át közvetíettek a Fonyód és Balatonlelle között elhelyezkedő kikötő mellett található kedves és kellemes, családi nyaralásra ideális boglári vízpartról. Egy múlt nyári viharban aztán annyira megrongálódtak, hogy nem sikerült újraindítani őket - egészen mostanáig.

A Badacsony és a csodaszép naplementék élőképét sokan és sokszor kérték nézőink közül, reméljük, ők is örömmel fogadják majd májusi ajándékunkat. Egyelőre csak egy kamera, és egy különleges meteorológiai érzékelő került telepítésre (erről később külön írunk majd) - és reméljük, hamarosan teljes lesz a panoráma is. Mivel már éjjel fél 3 volt, mire az új kamerát sikerült rögzíteni, kicsit ferde még a kép, de hamarosan kijavítjuk.

A kamera beüzemelésével párhuzamosan egy új funkcióra is szeretnénk felhívni a figyelmet. Minden kamera aloldalon elérhető az "elmúlt 30 perc animálása" gomb, melynek segítségével teljes méretben nézhetjük vissza az elmúlt fél óra gyorsított felvételét.

A közvetítést a boglári Tópart22 üdülő fenntartójának, Molnár Imrének köszönhetjük, aki évek óta segíti közvetítéseinket - tavaly innen sugározhattuk a második legnagyobb nyári vihart is, amelyet több ezren követtek élőben. Köszönjük!


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Koronavírus:

Koronavírus
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |