Frizuratippek őszies napokra (X)

| 2018. október 5. 13:58 | Frissítve:
Szemerkél az eső, leszállt a köd vagy nyirkos az idő? Az alábbi tippekkel ősszel is kihozhatjuk frizuránkból a maximumot!

Bizonyára a legtöbb nő berzenkedik a gondolattól, hogy esős időben kelljen megjelennie valahol. Mint tudjuk, a rendezett haj az ápolt megjelenés egyik kulcsfontosságú tényezője, amit az időjárás könnyen romba dönthet. Mutatjuk, hogyan győzhetünk a csapadékkal vívott harcban haj fronton. Íme, az Euronics tippjei!

Az sem baj, ha megázik

A legegyszerűbb megoldás, ha olyan frizurát választunk, amely kevés esélyt ad a természeti elemeknek a beavatkozásra. Ha hosszú a hajunk, egy laza fonás feltűzve, egy konty a fejtetőn vagy egy megvariált lófarok is ideális és csinos választás lehet. Ha rövidebb a hajunk, szintén alkothatunk olyan frizurát, amelyet nem kell féltenünk a nedvességtől. Fogjunk pár hullámcsatot, csavarjuk hátra a tincseniket és rögzítsük őket. Hát nem egyszerű?

Ha a választott út az egyenes

Ha a párás idő ellenére sem riadunk vissza az egyenesre vasalt frizurától, érdemes elsajátítani néhány trükköt, hogy ne vesszen minden kárba. Az alábbi tippeket megfogadva nemcsak a kócos tincsektől, hanem a bosszankodástól is megóvhatjuk magunkat.

- Hajvasalás előtt segítsünk rá hajszárítóval is a formázásra, így extra tartósságot érhetünk el!
- Használjunk egyenesítő hajspray-t a frizuránk elkészítése előtt, majd lakkal fixáljuk az eredményt!
- A kedélyek helyett a hajtöveket tupírozzuk fel, hogy ne lapuljanak a fejünkre!
- Ha a hajunk eredetileg hullámos, ajánlatos valamilyen divatos fejfedővel védenünk a frizuránkat. 
- A hajvasaló minősége is befolyásolja a frizura tartósságát, így érdemes egy jobb teljesítményű készülékre beruházni.

Loknik és csigák

Nehéz helyzetben vannak azok, akik a zord időjárás ellenére is hullámos vagy göndör fürtökkel szeretnének hódítani. Sajnos számukra még a sapka sem jelent megoldást, hiszen tönkretenné a nagy odafigyeléssel, hajsütővel elkészített loknikat. Lássuk, mégis mit tehetünk!

- Használjunk páravédő spray-t, amely megakadályozza, hogy a csigáink megszívják magukat vízzel!
- Ne spóroljunk a hajlakkal, hiszen bevonja és egyben tartja a hajat! Így nagyobb az esély, hogy a nedves idő ellenére sem esik össze a frizuránk.
- Készítsünk laza hajfonatot indulás előtt, majd a helyszínen bontsuk ki! Stílusos és extra hullámokat adhat a hajkoronánknak.
- A tartós loknik érdekében válasszunk a kívánt frizurának megfelelő, jó minőségű hajformázót!

A haj elleni bűntettek

Ha túl nagy a pára, jobb, ha nem vacakolunk a kiegyenesítéssel vagy a göndörítéssel. Válasszunk inkább a feltűzött frizurák közül és óvjuk meg hajunkat a túlzott nyüstöléstől. Sokan vannak, akik túlzásba viszik a hajformázást és a speciális ápolószerek használatát, amivel nemcsak roncsolhatjuk, de szépen lassan el is égethetjük tincseinket. Éppen ezért fontos, hogy megfelelő minőségű hajszárítót válasszunk. Ne ezen spóroljunk! Keressünk strapaíró, többfunkciós, kézreálló típust! Otthonra érdemes egy nagyobb teljesítményű, ápoló funkcióval és hővédelemmel ellátott készüléket beszerezni, míg utazáshoz válasszunk egy egyszerűbb összecsukható típust!

Ha szeretnél te is szép, egészséges hajkoronát, látogass el október 9. és 15. között az Euronics webáruházába, vagy keresd fel országszerte elérhető üzleteik bármelyikét, hiszen a Kupon Napok keretein belül számos akcióval várnak, a Glamour Napokon pedig 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg egyes szépségápolási termékek!


hirdetés


Cimkék:

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |