Ünnepi előszezon a SissiParkban! (X)

| 2016. november 26. 18:00 | Frissítve:
A karácsony közeledtével az ünnepi hangulat olyan gyorsan lepi el a hegyeket Ausztriában, mint a friss fehér hó decemberben.

Karácsony és szilveszter közeledtével az ünnepi hangulat olyan gyorsan lepi el a hegyeket Ausztriában, mint a friss fehér hó december első napjaiban. Itthon még szinte csak a boltok karácsonyi kirakataiban érződik az ünnepi készülődés, de a hófödte hegycsúcsok már ilyenkor is megajándékozzák az odalátogató síelőket vidám, év végi téli hangulattal. Díszvilágítással ragyogó hütték, feldíszített szállodák és vendégházak, valamint a kristály tiszta hegyi levegőben csillogó fehér hó látványa tudatja már az autó ablakain keresztül, megérkeztünk a kikapcsolódás, pihenés és téli sportok varázslatos világába.

A karácsony napjai, valamint szilveszter éjszakája pedig valóban igazi csoda egy ilyen helyen. A vendéglátás és vendégszeretet teljes maximumán pörög mind a hüttékben, mind pedig a szállodákban. Vidám maskarába öltözött mutatványosok is előfordulnak a hegyen síléccel a lábukon, hogy szórakoztassák a gyerekeket, családokat. A pályákon való síelés ilyen ünnepi hangulatban szintén különleges érzés, hangos a hegyoldal a “Boldog Karácsonyt!” és “Boldog Újévet!” kiáltásoktól, sok-sok különbféle nyelvjárásban. De nem áll meg az élet a liftek leállásával sem! Az egymás hegyén-hátán szembe ötlő ‘Happy Hours’ akciók sokáig marasztalják még a mulatozni kívánó síelőket és a késő esti ‘haza csúszás’ is tartogat még mókás jeleneteket a lassan esteledő hegyoldalakon.

A SissiPark luxus apartmanszálló és pályaszállás mindezt a hangulatot a tökéletesség szintjére emeli az Ön és családja számára. Kifogástalan kényelem és a sípályán való elhelyezkedés, a szobákban lévő saját szaunák, csodálatos kilátás és fenséges ízek a reggelik és vacsorák alkalmával. Kezdje velünk az ünnepet, vagy akár töltse az nálunk és legyen részese idén a SissiParkban Önre váró valamennyi csodának!


hirdetés


Cimkék:

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |