Síelőknek szóló luxus elérhető áron (X)

| 2017. január 2. 21:20 | Frissítve:
Luxus, kényelem, kiváló sípályák, tökéletes kiszolgálás, mindez megfizethető áron.

Nagyvonalakban ezek, ám a gyakorlatban még ennél is sokkal több előnyök jellemzik az osztrák Alpokban a családias hangulatú Lachtalban, a világvárosi Schladmingban és az olasz határ közelében fekvő Nassfelden épült SissiPark hálózat elegáns, minden igényt kielégítő, négy plusz csillagos pályaszállásait.

A SissPark-sztori
Önmagában már az is megérne egy „misét”, hogy Ausztriában a megszokott minőségű síszállások mellett egy négy csillagos minőség feletti luxus apartman szálló épül, hát még az, ha mindez 1600 méter feletti magasságban, az osztrák Alpok csúcsai között, sípályák szomszédságában történik. A történet most mégis inkább arról szól, hogy a Lachtalban, Schladmingban és Nassfelden épült szállók mennyire eltalálták a közönség igényét, hiszen már nemcsak télen, de tavasszal, sőt nyáron is egyre többen keresik a SissiPark többféle méretű, de egyforma luxussal kialakított apartmanjait. Ez nem is csoda, hiszen a kimerítő síelés vagy kirándulás után minden vendég tökéletes körülmények között, az igényesen felszerelt apartmanjában pihenheti ki a fáradalmakat, akár a saját szaunájában is, ami minden lakosztály tartozéka csakúgy, mint a korszerűen felszerelt konyha, az internetezésre alkalmas TV és az ingyenes wifi, vagy akár az ingyen parkoló az épület előtt.

Jót, jókor, jó helyen
A tulajdonosok nemcsak a színvonalat, hanem a szállás elhelyezkedését is tökéletesen választották meg, hiszen a Schönberg-Lachtal, Schladming-Dachstein és Nassfeld-Hermagor sírégiók egyedülálló élményt nyújtanak a téli sportok – a síelés, sífutás, freeride-ozás, szánkózás és a snowbordozás - szerelmeseinek. A három helyszínen megtalálható SissiPark mindegyikéről kijelenhető: négy plusz csillagos luxus, elérhető áron.

Gyerekbarát síparadicsom
Az 1650 méter magasan fekvő Lachtalban épült SissiPark pályaszállás három épületében 22 exkluzív belsőépítészeti kialakítású apartmannal várja a vendégeket, akik a Lachtal sírégió festői hegyvidékének csodálatos panorámáját saját, déli fekvésű teraszukról élvezhetik. Lachtal Stájerország második legnagyobb síterepe. A 140 hektáros területen összesen 25 kilométer hosszú, többségében piros sípálya található. A SissiPark közvetlenül az új 6 üléses Schönberg-Schaukel mellett található, az apartmanok előtt a kék 1/a sípálya halad el. Garantáltan kellemes kikapcsolódás várja a kisgyermekkel érkező családokat is: a Gyerek-Lachtal kizárólag a kicsik birodalma, ahol 6 éves korig többek között a szlalompálya, bobpálya és a gyerek-taxi is ingyenes.

Az elegancia alapkövetelmény
A Stájerország északi részén található Schladming-Dachstein sírégió Ausztria egyik legnagyobb és legelegánsabb síparadicsoma. Itt található a SissiPark másik gyöngyszeme, amelynek vendégei télen mintegy 190 kilométernyi összefüggő tökéletes állapotú sípályán, 93 modern felvonó és sílift segítségével élvezhetik a téli sportok szépségeit. 

Rusztikus kényelem Nassfelden
Nassfelden a SissiPark rusztikus faházakkal várja vendégeit az 1400 méter magasan fekvő Sonnleitn faluban, közvetlen a Verbindungsabfahrt-Lärchenboden sípálya mellett. A parasztházakból átalakított faházban két, egyenként hat személyes elszállásolására alkalmas apartman áll a vendégek rendelkezésére. Nassfeld Ausztria 10 legjobb síterepének egyike, ahol 30 modern sífelvonó, valamint 110 kilométer hosszú, jól karbantartott sípálya található. Az olasz határ közvetlen közelségének köszönhetően érzékelhető a déli hangulat és a különleges mikroklíma miatt a legendásan sok napsütés ellenére a megfelelő hómennyiség is garantált a téli szezonban.


hirdetés


Cimkék:

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |