Különös ünnepi időbeosztással készülnek a Balatonnál (X)

| 2016. november 30. 17:28 | Frissítve:
Egyetlen baj van a karácsonnyal: sokat készülünk rá, nagyon várjuk és mégis olyan hamar véget ér.

De miért kellene az ünnepi hangulatot pár napba sűrítve átélnünk? Csavarjunk egyet a dolgon! Menjünk pihenni a hajtás előtt, kerüljünk karácsonyi hangulatba az ünnep után, koccintsunk a szilveszterre januárban!

Amikor már küszöbön a december, gyakorlatilag minden lépésünk során fények, dallamok, díszes kirakatok, vásári forgatagok segítenek nekünk ráhangolódni a közelgő ünnepre. Mindenki meghitt karácsonyra vágyik, azonban a feszített tempójú hétköznapok, a sok tennivaló és a fárasztó előkészületek után sok helyen mégis kimerülten ülnek az ünnepi asztal mellé.

Miért törvényszerű, hogy így legyen? Bár sok a dolgunk az adventi időszakban, a legtöbb, amit megtehetünk az ünnep békességéért, hogy jó kedvvel, mosolyogva töltjük el együtt szeretteinkkel. Ismerünk egy remek helyet, ahol minden feltétel adott ehhez, ahol nyugodtan pihenhet a család és együtt hangolódhat az ünnepre. A Balatonhoz kalauzoljuk.

Siófok adventje minden évben igazi ezerszínű program kavalkád. Elég csak a főterén kialakított hangulatos adventi vásárra gondolnunk, ahol kézműves ajándékokat vásárolhatunk, finomabbnál finomabb ételeket és italokat kóstolhatunk. A vásár fellépői idén is ünnepi műsorokkal készülnek. Kicsiket és nagyokat szórakoztat a Fourtissimo, az AcapPelso Énekegyüttes, a Szabó Leslie Band, a New Level Empire és még sokan mások.

Adventi Wellness Hétvégék bűvöletében

Bár a Balaton nyáron van igazán elemében, senki előtt nem titok, hogy az élet nem áll meg az évszak végén, hiszen a Magyar Tengernél az ősz és a tél is csodásan hangulatos. Akár egy kellemes családi pihenést vagy romantikus hétvégét tervezünk, a hűvösebb évszakokban is mindenkinek ideális választás. Siófok központjában, hangulatos platánfa sétánnyal körülölelt Hotel SunGarden**** lehetőséget nyújt minden korosztály számára az élményekkel teli pihenésre, kikapcsolódásra.

Forró üdvözlőital, boros mámor egész hétvégén, 1=2 koktélakció, „Mámoros Szauna Szeánszok” adventi illatokkal, korlátlan wellness használat. Ugye, Ön szállodához hasonlóan gondolkodik, amikor egy tökéletes, ünnepre hangoló wellness hétvége összetevőiről elmélkedik.

Gyógyír az ünnepi fáradságra

Ki mondta, hogy nem csak az előkészületek, de a karácsony maga nem lehet fárasztó? Az ünnepi jövés-menés, finom, családi lakomák bizony kimerítik az embert. Ilyenkor jöhet igazán a jól megérdemelt pihenés, lazítás, akár pár nap wellness, ahol a felnőttek és a gyerekek egyaránt kiengedhetik a fáradt gőzt, ki-ki a maga módján: hatalmas séták, friss levegő, kreatív foglalkozások, fürdés vagy egy kis ünnepi szauna szeánsz... A SunGarden Téli Élményszünet a Balaton partján csomagja ünnep, az ünnep után.

A szilveszter és az elmaradt pihenés is pótolható

Nem sikerült az év végén kiengedni a fáradt gőzt a szilveszteri forgatagban, vagy a pörgés után jöhet egy laza, frissítő wellness? Esetleg lemaradt a szilveszteri buliról? A siófoki hotel a folyamatos időcsapdában lévő vendégeire is gondol. Miért ne kezdené egy kiadós kikapcsolódással ez évet? Évnyitó Téli Wellness Pillanatoknak nem lehet, de nem is érdemes ellenállni.

A SunGarden Wellness Hotel fergeteges hangulattal, kényeztető szolgáltatásokkal és ízletes finomságokkal készül a folytatásra, akkor is, ha a szilveszteri buliból repetázna. A pótszilveszteri forgatag pénteken éjszakai fürdőparty-val, „Szenzációs Szauna Szeánszok” a tél zamatával, szombat esti pótszilveszteri mulatság - élő zenével, az apróságokat lefoglaló Kaméleon gyereksarokkal, 2 000 Ft értékű masszázs kupon várja.

Akár az ünnepre hangolódna, vagy kipihenné annak fáradalmait, újra átélné a legszebb pillanatait, vagy csak bulizna egy jót, a SunGarden-ben feledhetetlen pillanatokra számíthat.


hirdetés


Cimkék:

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |