Hotel Helikon (X)

| 2015. március 26. 10:56 | Frissítve:
Legyen szó egy kellemes családi hétvégéről, vagy nyaralásról, ünnepekről, a családok apraja-nagyja megtalálja itt a kedvére való kikapcsolódási formát.

Manapság egyre népszerűbb a családi, vagy párunkkal, barátainkkal töltött pihenés azon formája, amely nem csupán egy-egy délutánra, estére, pár órára szól, hanem amit kissé távol a megszokott környezettől, illetve a mindennapi stressz forrástól messzebbre keresünk. Fontos az is, legyen szó a kikapcsolódás passzív vagy aktív formájáról, hogy egyre újabb és újabb élményekkel gazdagodjunk, hiszen egyre fontosabbá válik mindenki számára az együtt töltött pillanatok mellett, az együtt töltött tartalmas időtöltés.

Mindezeket figyelembe véve elmondhatjuk, hogy a keszthelyi Balaton partján található egy olyan szálloda, amely a vendégek ezen igényeit a legmesszemenőbbig hívatott megvalósítani. Legyen szó egy kellemes családi hétvégéről, vagy nyaralásról, ünnepekről, a családok apraja-nagyja megtalálja itt a kedvére való kikapcsolódási formát. Nem feledkezünk meg az aktív programokat kedvelőkről sem, hiszen míg szállodánk a mérhetetlen sok sport programot biztosítja vendégeinek, mint a kerékpározási lehetőség, a teniszpályák, a nordic walking túrák, a sportmedence... és még hosszasan sorolhatnánk, addig a kultúra iránt vonzódók igényeit városunk maga sorakoztatja fel múzeumai, kiállításai, valamint tavasztól egészen a késő őszi időszakig a szabadtéri rendezvényei által.De nem feledkezünk meg még egy dologról, a gasztronómiáról sem. Szállodánk Balaton étterme remek fogásokkal, magyaros és nemzetközi ételek sokszínű választékával, szakképzett konyhai személyzettel, szakácsokkal és mesterszakácsok odaadó munkájával vívta ki vendégeink elismerését és vonzza vissza a már egyszer hozzánk ellátogatókat.

Az elmúlt 2 percben beszéltem már arról, hogy egyéni vendégeink miért is szeretnek bennünket, de elmondhatjuk, hogy külföldi csoportok, sportegyesületek, belföldi cégek körében is közkedvelt helyszínként szerepel szállodánk, ami nagyon nagy örömmel tölt el bennünket, és nem kell megemlíteni, hogy mennyi plusz erőt tud adni munkatársainknak és a vezetőségnek, tulajdonosoknak egyaránt egy jól sikerült rendezvény, meeting, vagy éppen egy mosolyogva érkező és távozó csapat. Most már többen rájöhettek, hogy Keszthely melyik szállodájáról is van szó, de ha mégsem, akkor elárulom: Keszthely legnagyobb, Balaton-parti szállodájáról; a háromcsillagos Hotel Helikon Sport és Konferencia szállodáról.

Kiváló elhelyezkedés, a napfelkelte csodás látványa a Balaton tükrén megcsillanva, saját strandsziget, 232 szoba, saját tekepálya, 10 teniszpálya… és még sorolhatnánk azokat a vonzerőket, amelyek miatt sokak választása esik szállodánkra a mai, egyre inkább kiélesedett szállodai versenyben.És igen, szállodánk nem a legmodernebb és a leginkább – mai divatos kifejezéssel élve - wellness és spa szállodának aposztrofálható hotel, sőt, berendezése, kivitelezése a mai napig tartalmaz retro elemeket, de mindezt tökéletesen ellensúlyozza munkatársaink vendégszeretete, szakmaisága, hozzáállása, a kiváló gasztronómiai élmények biztosítása és a keszthelyi Balaton közvetlen közelsége, a Helikon természeti környezete és természetesen ár-érték aránya.

Próbálunk lehetőségeink szerint lépést tartani versenytársainkkal, a piaci igényekkel, vendégeink elvárásaival, de mindez nem működne a rengeteg visszatérő vendégünk által biztosított pozitív energiák, kedves szavak és vidám arcaik nélkül, amelyek feltöltik élettel a szállodát és energiákkal a dolgozókat, amit igyekszünk nap, mint nap minden téren meghálálni.

Számunkra és vendégeink számára a Balaton, Keszthely, valamint a Hotel Helikon alkotja a kikapcsolódás tökéletes hármasát.


hirdetés


Cimkék:


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára

Koronavírus:

Koronavírus
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |