Hotel Helikon télen is

| 2013. december 22. 10:07 | Frissítve:
Ünnepelje a Szilvesztert a Balaton partján, Keszthelyen, ahol sztárvendéggel várják a látogatókat.

Hotel Helikon Keszthelyen, közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el, mely egyedülállóvá teszi a tó körüli szállodák között. Standard szobáiból csodálatos panoráma tárul elénk, a felkelő nap sugarai akár a szobákból is megcsodálhatóak.

Aki ellátogat ide, az megtapasztalhatja a manapság egyre jobban feledésbe merülő magyar vendégszeretetet, mert a szálloda nagysága ellenére itt tényleg figyelnek a vendégekre.

Keszthelyen, a kultúra fővárosában télen is akad látnivaló, ugyanis 20-nál több múzeuma és az ország leglátogatottabb kastélya, a Festetics kastély található itt, melyek bebarangolása talán még 1 hétbe sem férne bele.

A Hotel Helikon karácsonykor és szilveszterkor is izgalmas programokkal, finom ételekkel várja vendégeit. Szilveszteri sztárvendég és egyben az est házigazdája: Csonka András! Az éjszakai táncparkett telítettségéről 6 fős zenekar gondoskodik. Lesz gálavacsora korlátlan italfogyasztással, éjféli büfé pezsgővel, tombola, január 1-jén újévi brunch, hogy a későn kelők se maradjanak étel nélkül. Egy emlékezetes, vidám Balaton parti szilveszternek ígérkezik.

További információ: www.hotelhelikon.hu,

Elérhetőségeik: reservation@hotelhelikon.hu, 83/889-600


hirdetés


Cimkék:

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |