Irány a Bringaréna!

| 2013. június 18. 22:56 | Frissítve:
Június 21-től 24-ig kedvezményes felvonóhasználattal és kölcsönzéssel várja vendégeit az eplényi Bringaréna!

Június 21-től 24-ig kedvezményes felvonóhasználattal és kedvezményes kölcsönzéssel, valamint ajándék frissítővel várják a családokat és baráti társaságokat az eplényi Bringarénában akár libegőzni - kirándulni, akár kerékpározni látogatnak el a létesítménybe.

A „Családi és baráti napokat” a tavalyi sikerre való tekintettel ismétlik meg idén. Péntektől hétfőig a 14 év alatti gyermekek fél áron használhatják a felvonót és 50% kedvezményt kapnak a kölcsönzésből. Azokra is gondolnak, akik barátaikkal látogatnak el Eplénybe. Minden vendég kedvezményt érvényesíthet egy barátjára, aki szintén 50% kedvezménnyel felvonózhat és fél áron bérelhet kerékpárt illetve felszerelést. 

Mindemellett ajándék frissítő itallal várják a családosan és baráti társaságban érkezőket, és a kicsik ingyenesen használhatják majd óriási ugróasztalt. Szép nyári idő lesz, a meleg elől jól el lehet bújni a Bringaréna sűrű erdeiben, élvezni a panorámát és a friss levegőt. A hegytetőn az Ámos-hegyi kilátó várja a vendégeket.

Mindemellett a Bringaréna különlegessége, hogy a kerékpárokat a felvonóval fel lehet vinni, így rendkívül kényelmesen, gurulva lehet végighaladni a pályákon egészen a völgyig.

A hegyikerékpáros tanulópályától a könnyed családi útvonalakon át egészen az izgalmasabb cross country és downhill pályákig kínál lehetőséget a pályarendszer. Természetesen azokra is gondoltak, akik nem visznek bringát. A kölcsönzőben csodabiciklik és kiegészítők egész arzenálja várja az érdeklődőket. A felfrissülés szigeteként pedig a büfé és a napfényteraszok szolgálnak - barnulni nem csak a strandon lehet. A parkolás természetesen ingyenes.

További információk a www.bringarena.com weboldalon találhatók!


hirdetés


Cimkék:

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |