Irány a közmédia!

| 2012. szeptember 5. 15:23 | Frissítve:
A szakirányú továbbképzést sikerrel teljesítők alkalmassá válnak a közszolgálati média különböző munkaköreinek betöltésére.

2012. szeptember 10-ig várja a jelentkezőket a Pázmány Péter Katolikus Egyetem a Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvánnyal közösen indítandó négy féléves, szakirányú továbbképzésére, amelynek célja olyan újságírók és alkotók képzése, akik tevékenyen hozzá tudnak járulni a közszolgálati média megerősödéséhez, és akik a képzést követően képesek lesznek az irántuk támasztott társadalmi szintű elvárásoknak, valamint a folyamatosan fejlődő, változó szakmai igényeknek megfelelni.A 2012 szeptemberében induló képzés során a hallgatók az államilag elismert, „Közszolgálati multimédiás szerkesztő” szakirányú képzettséget szerezhetik meg. A szombatonként Budapesten zajló oktatás során megismerhető a közszolgálati média működése, a közösségi és a közéleti kommunikáció folyamatai. A Dr. Kovács Ákos vezette szakirányú továbbképzés nemzetközi kitekintést nyújt a médiarendszerekre és a médiapolitikára, valamint jól hasznosítható interdiszciplináris szaktudományos ismereteket, amelyek egyaránt kiterjednek a tömegmédia bölcsészet- és társadalomtudományi megközelítéseire.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudomány Kara és a Közszolgálati Média Alapítvány által közösen indított szakirányú továbbképzést sikerrel teljesítők képesek lesznek szakmailag tájékozódni a tömegmédia egyes területein, alkalmassá válnak a közszolgálati média különböző munkaköreinek betöltésére.

A jelentkezés részletes feltételeiről, valamint a szakirányú továbbképzés további részleteiről ezen a linken tájékozódhat.


hirdetés


Cimkék:

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |