Legyen főnyeremény az utazás!

| 2010. augusztus 3. 20:06 | Frissítve:
Eláruljuk, hogyan nyerhet pénzt a nyaralására! Küldje be az utazáshoz kötődő megtakarítási tippjeit, vagy vadásszon a napi aranytippekre a Raiffeisen MegtakarítOK Facebook játékában!

Van egy jó tippe arra, hogyan lehet egy utazás alkalmával megtakarítani? Most akár 200.000 forintot is nyerhet vele! A Raiffeisen Bank „Én is tudok megtakarítani!” Facebook oldalán elindult az Utazási tipptérkép nyereményjáték, melyben Ön kamatoztathatja utazási tapasztalatait!

Van nyerő megtakarítási tippje?

A www.facebook.com/enistudokmegtakaritani oldalon elérhető Utazási tipptérkép játékba július 28. és augusztus 31-e között lehet nyerő megtakarítási tippet küldeni. Mi lehet nyerő megtakarítási tipp? Olcsó szállásfoglalás, az utazás költségeinek kreatív lefaragása, étkezési, szórakozási tanácsok, vagy bármi, amivel megtakaríthatott utazása során.

Hogyan, és mit nyerhet?

A Facebook tagjaként először fel kell vennie és engedélyeznie a Raiffeisen utazási tipptérkép alkalmazást. Ezután küldje be a tipptérképre megtakarítási tippjeit, és biztassa ismerőseit, hogy azt a legjobbak közé szavazzák. Minél többen szavaznak az Ön tippjére, annál nagyobb az esélye, hogy megnyerje a 100.000 forintos fődíjat. A legtöbb tippet beküldő játékos pedig 50.000 forintot kap. Az aranytipp-vadászat is remek lehetőség a pénznyereményre. Az „Én is tudok megtakarítani” Facebook üzenőfalán megjelenő napi aranytippek megkeresésével 20.000 forint nyerhető. Az első 100 leggyorsabb tippbeküldő pedig egy-egy stresszlabdával lesz gazdagabb.

Hogyan duplázhatja meg a pénznyereményt?

A játék azon nyerteseinek, akik augusztus 31-ig megnyitják a Raiffeisen Megtakarítási számlájukat, megduplázódik a pénznyereményük! A www.megtakaritok.hu oldalon utánanézhet, hogy a játék nyereményének megduplázásán túl, miért érdemes még belépni a Raiffeisen Rendszeres Megtakarítási Programba.

Jó tippgyűjtést és eredményes játékot kívánunk!

A játékot és a részletes játékszabályzatot itt: http://apps.facebook.com/utazasi-tippterkep


hirdetés


Cimkék:

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |