Mit vigyünk magunkkal nyaralásra?

| 2010. augusztus 12. 10:49 | Frissítve:
Bizonyára ismerős mindenkinek a nyaralás előtti este izgatott pakolászása, és a nehezen legyőzhető aggodalom: „valamit biztos elfelejtek bepakolni!” Pár hasznos tippel segítünk.

A törölköző – vigyünk, ne vigyünk?

Ha szállodában szállunk meg, elvileg kapunk törölközőt, sőt sok helyen ki is vihetjük magunkkal a strandra. Azért egyet a biztonság kedvéért csomagoljunk be magadnak! 

Gyógyszerek

Akár belföldre, akár külföldre megyünk, érdemes pár gyógyszer bepakolnunk, hogy ne a nyaralás idejéből vegyünk el időt az esetleges gyógyszerbeszerzés (arról nem is beszélve, hogy gyógyszert venni külföldön, drágább, mint itthon). A legfontosabb gyógyszer listája: hasmenés elleni gyógyszer, émelygés elleni gyógyszer (tengeribetegség ellen!), hashajtó, fejfájás csillapító, allergia elleni gyógyszerek.

Figyeljük a valutaárfolyamot!

Az utazás előtti hetekben érdemes figyelni a valutaárfolyam ingadozását, és akkor váltani, mikor az a legelőnyösebb. Ha lekésünk erről, még mindig tudunk váltani a repülőtéren. De ha Raiffeisen Hitelkártyát használ külföldön, akkor biztos lehet benne, hogy a valutaárfolyamnál sokkal kedvezőbb devizaárfolyamon konvertálja a Bank a költéseit.

Használjunk hitelkártyát!

Ha Ön Raiffeisen Hitelkártyát igényel, bármit azonnal megvásárolhat, fizetni ráér később is. Ráadásul, amíg a hitelkártyájával vásárol, addig az Ön pénze kamatozhat. Raiffeisen Hitelkártyával a világon számtalan helyen fizethet, vagy szükség esetén bármikor vehet fel készpénzt is hitelkerete terhére, így kényelmesebbé teheti a nyaralását. Különleges nyári ajánlatunk keretében ráadásul olcsóbban is nyaralhat! Részletekért látogasson el a www.raiffeisen.hu oldalra!


hirdetés


Cimkék:

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |