(X) Szabadfogású Számítógép

| 2018. szeptember 21. 19:17 | Frissítve:
Verseny 19 év alatti fiataloknak a C3 Alapítvány szervezésében.

2018-ban is megrendezésre kerül a <19 Szabadfogású Számítógép Verseny, amelyen 19 év alatti magyar fiatalok vehetnek részt, egyénileg vagy csapatban.

Nevezni lehet bármivel, ami számítógéppel készül: legyen az rajz, animáció, zene, játék, honlap, mobil alkalmazás, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver, illetve bármilyen egyéb informatikai megoldás. Eddig versenyeikre közel 6000 pályázat érkezett, beleértve a határon túlról pályázók munkáit is. A pályázók, 2018. október 15-én éjfélig nevezhetnek és tölthetik fel, vagy küldhetik el postán alkotásaikat. A verseny célja, hogy a műveken keresztül megmutassák kreativitásukat, újszerű ötleteiket, egyéni megoldásaikat, eredeti fantáziájukat.

Jelentkezési lap és további információ a verseny weboldalán érhető el:
verseny.c3.hu

Ma Magyarországon a 19 év alatti generációra fókuszáló, az informatikai kreativitást ösztönző és az eredményeket nyilvánosan bemutató verseny, mely által a fiatalok nemcsak megerősítést, hanem bemutatkozási lehetőséget, valamint szakmai kommunikációs platformot és támogatást is kapnak, a <19 Szabadfogású Számítógép Versenyen kívül nem létezik. Versenyünkkel a fiatalokat a kreatív eszközhasználatra és terveik megvalósítására ösztönözzük, iskolás keretektől függetlenül. Az egyéni alkotókedv számára megmérettetést, valamint nyilvános bemutatkozási lehetőséget teremtünk. Arra buzdítjuk a fiatalokat évről évre, hogy a számítógép, az informatika hasznos és fontos dolog, mellyel változtathatnak világunkon. A verseny hívta életre például 2005-ben az Időkép projektet, amely azóta több százezres napi látogatottságú portállá fejlődött.


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Koronavírus:

Koronavírus

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |