Hirdetés
07.01. délelőtt
07.01. délelőtt
6 kedveli

Hozzászólások

tunci Ajànlom a Gyakran Ismételt Kérdések ezen részét mindenkinek: Bármilyen minõségû képet feltölthetek? A feltöltés feltétele többek között az, hogy saját készítésû, jó minõségû és részletgazdag legyen. A Képtár nem tárhelyként üzemel, ezért oda csak a válogatáson átesett képeinkből töltsük fel az igazán legjobbakat. A mobil-telefonnal, webkamerával készített rosszul sikerült képek feltöltését kerüljük, mert az élvezhetetlen minõségû, ötletszegény tucatképek elõbb-utóbb törlésre kerülnek, sorozat jelleg, ismétlés stb. esetén megvonhatják a képfeltöltési jogot. Persze mindenkor kivételt jelenthetnek az egyedi elbíráláson átesett rendkívüli, a ritka időjárási helyzetet megörökítő anyagok.
2017. július 01. 11:54
tunci Nem véletlen törlődött természetesen.
Ahogy az Editté és a többieké sem akik akik képfeltöltőnek használják az oldalt 0észleléssel 1000db feltöltött fotóval.
2017. július 01. 11:49
ivanmari Úgy látom, elveszitek a "lelkes amatőrök" kedvét a feltöltéssel! Nézegessétek csak nyugodtan a szúnyoghálós, villanyoszlopos képeket tele dróttal, mert az a sikk mostanában!
2017. július 01. 11:33
ivanmari A lényegen nem változtat, de ha én teszek fel két képet, az egyik biztosan törlődik!
Persze, ami szép az szép!-mint ez is! Akkor is, ha amatőr teszi oda. És a Te képed minőségén sem ront, ha nekem is sikerül szépet feltenni! Csak az enyém véletlenül kitörlődik!
2017. július 01. 11:09
Időkép
Időkép