tuzmadar2
Mindenkinek nagyon köszönöm a hasznos ötleteket!:))
2020. november 16. 19:33
szeva62
Marika! Az interneten mindent megtudhatsz róla! ☺️
2020. november 16. 18:46
lica
azért mielőtt..., kóstold meg, mert:Színétől függetlenül valamennyi fajta ehető, bár egyesek nyersen kissé kesernyés ízűek. Színes leveleikkel salátástálakat, körítéseket, hidegtálakat díszíthetünk. Savanyított vagy száraz állapotban önállóan is fogyasztható. Főzeléknek a kelkáposztához hasonlóan készíthetjük el
griff
Szoktak lenni "kiskapuk" itt is, ott is! A káposzta meg 00-24-ig káposzata, nem szeretek hangosan gondolkodni, inkább a fűszerezésen töröm a fejem hogy mi illene hozzá? :))
2020. november 16. 17:30
tuzmadar2
Köszönöm Évi! Akkor mindenképpen kipróbálom!
Griff! Kifejezetten "káposztacsősz" valóban nincs! Viszont dolgoznak a parkban a FŐKERT munkatársai (nyesegetnek/ sepergetnek...)! Nem biztos,hogy szó nélkül néznék ténykedésemet! Mindenesetre megpróbálom! Majd beszámolok róla hogy sikerült!:D
2020. november 16. 17:15
szeva62
Marika! A díszkáposzta ehető, tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal! ☺️
tuzmadar2
Mondasz valamit! A káposzta nálam is jöhet minden mennyiségben! Habár ezt a fajta díszkáposztát még nem kostoltam! Lehet, holnap elhozok egyet!(csak az őr meg ne lásson)!:))
2020. november 16. 16:52
griff
A káposztával jóban vagyok, sokáig nem díszelegne nálam!?))
Hozzászólások
Griff! Kifejezetten "káposztacsősz" valóban nincs! Viszont dolgoznak a parkban a FŐKERT munkatársai (nyesegetnek/ sepergetnek...)! Nem biztos,hogy szó nélkül néznék ténykedésemet! Mindenesetre megpróbálom! Majd beszámolok róla hogy sikerült!:D