Régi Android kliens

| 2010. július 30. 0:34 | Frissítve:
Két hónappal az iPhoneos kliens elkészülte után immár elérhető az Időkép mobil kliense Androidra is.

Május elejei iPhone-os kliensünk bejelentése óta számtalan visszajelzés érkezett szerkesztőségünkbe, melyekben látogatóink egy hasonló tudású, helyzetalapú és gyors működésű applikációt vártak a Google mobil operációs rendszerét futtató telefonjukra.

A hivatalos "programgyűjteménybe", vagyis az Android Marketbe a mai nappal bekerült az Időkép kliensprogramja, melyet ezalkalommal is az iPhone-os alkalmazásnál egyszer már bizonyított IPDS2006 Kft. csapatának köszönhetünk.

Az imént elkészült applikáció segítségével az adroidos okostelefonosok tulajdonosai az ország bármely pontján állva másodpercek alatt érhetik el a leggyakrabban látogatott térképeinket, előrejelzéseinket, illetve saját időjárási megfigyeléseiket is beküldhetik - mindezt a mindenkori helyzettől függően. A program indításkor (illetve megadott időközönként) megbecsüli a telefon pozícióját, a lekérdezett térképek pedig a környező régió kivágataiként jelennek meg.

Reméljük, az újonnan jelentősen kibővült eszköztámogatottság tovább növeli az oldalunkat mobiltelefonon keresztül elérők táborát - csak az Apple telefonokra írt kliensünket naponta 2000-2500 látogatónk használja.

Várjuk észrevételeiket és visszajelzéseiket! (képek hamarosan)

A program fejlesztését az IPDS2006 Kft., Béri Tamás, Farkas Attila, Lovász Sándor és Mornailla László végezte, remek munkájukat ezúton is köszönjük!

Az Android kliens innen letölthető! (QR kód alább)


hirdetés


Cimkék: , , ,


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |