illusztráció illusztráció

Nálad is havazik? Mutasd meg a nagyvilágnak!

Az észlelési térképek és a fotógaléria mellett már videós storykban is közvetíthetitek ami körülöttetek történik.

Magyarországon elsőként az Időkép Android és iPhone applikációiban lehetőség nyílt, hogy rövid videókban számojlanak be a környékükön történt érdekes időjárási, csillagászati vagy más természeti eseményekről.

A story formátum ismerős lehet más platformokról, az Időkép ugyanakkor a már létező megoldásoktól eltérően, ugyanakkor közel 20 éves történetéhez hűen olvasóit is bevonja a tartalomkészítésbe.

Az appokban így egy helyen jelennek meg az elmúlt órák legérdekesebb tartalmai, legyen az egy friss cikk, fotó, videó, vagy bármi, amit épp lényegesnek vagy látványosnak találunk.

Storykat mostantól minden észlelőnktől szívesen várunk, ehhez nem kell mást tenni, mint a beküldött észleléshez egy álló videót csatolni.

Story
A friss sztorikat az égkép ikonra kattintva böngészhetitek

Az applikációban a nyitóképernyőn rögtön láthatjátok, ha új story érkezett, amit még nem láttunk; ezt az égkép ikon körül forgó kék karika jelzi. Rendkívüli hír esetén a karika piros színűre vált.

Ha még nincs fent az app, akkor innen tudjátok letölteni az Android és iPhone telefonokra. Ezzel a meglepetéssel kívánunk boldog karácsonyt minden észlelőnknek és olvasónknak! Tarsatok velünk jövőre is!

(Címlapi kép: Bánhidi Ágnes, köszönjük!)

Címkék
Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés