Sokan koriznak tavainkon

| 2016. január 21. 7:02 | Frissítve:
Annak ellenére, hogy a jégtakaró egyenletlen és a hatóságok szerint továbbra sem biztonságos sem a Balaton, sem a Velencei-tó jege.

Friss - Beszakadt a Balaton jege egy férfi alatt Siófoknál: A parttól mintegy 150 méterre szombaton késő délután történt az eset, a férfi a nála lévő telefonon tudott segítséget kérni - közölte az MTI. A hatóságok szerint továbbra sem teljesen biztonságos sem a Balaton, sem a Velencei-tó jege, ennek ellenére ma is rengetegen korcsolyáztak a tavakon.

Friss - Lehet korcsolyázni a Velencei-tavon: Megnyílt a koripálya Agárdon, a jég vastagsága biztonságos - derül ki a Velenceito videójából.

Előzmények

A Velencei-tó jegének vastagsága szombatra elérheti a biztonságos korcsolyázáshoz szükséges 10-12 centimétert, így szombaton kinyithat az Agárdi Popstrand jégpályája - írja az MTI.

Turbók János aktuális fotója az Agárdi Popstrandról, köszönjük!

A Balaton is befagyott

Három-négy centméteres jégvastagságot mértek kedd délután Siófokon a Meteorológiai Obszervatóriumnál, mely csütörtökre már 7 centisre hízott. Ha nem támad fel a szél, a hétvégére tükörjég boríthatja a tavat, melyre már rég nem volt példa. Jégpálya várhatóan viszont nem tud még kinyitni ezen a hétvégén - mondta el a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság vezetője az MTI-nek.

Ajánló: Siófokon működő webkameránk

A csütörtök hajnali havazást követően péntek és szombat reggel a hófedte területeken akár -15 fokig is csökkenhet majd a hőmérséklet.


hirdetés


Cimkék: ,


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |