20 fok és napsütés

| 2012. március 12. 9:05 | Frissítve:
Péntektől erőteljes melegedés várható, napos, száraz időben bízhatunk, akár 20°C-os maximumokkal. Kirándulásra fel!

Mindig nagy várakozás övezi a hosszú hétvégék érkezését - amelyből a 2012-es évben szerencsére akadni fog bőven -, hiszen ilyenkor a legtöbb család kisebb kirándulásokkal, kiruccanásokkal próbálja emlékezetessé tenni az ünnepet.

2010. március 15-én  egy hidegfront hatására országszerte szeles volt az időjárás, a legerősebb lökések a 60-70 km/h-t is elérték. A délnyugati-déli megyék kivételével többfelé szállingózott a hó. Ehhez képest tavaly 16 és 23°C közötti melegnek örvendhettünk, viszont a felhőátvonulásokból többfelé alakult ki zápor, néhol zivatar is.

Nos, úgy néz ki, az idei évben még ennél is jobb lesz - már ami a kirándulásokat jelenti -, ugyanis többnyire száraz, napos időben bízhatunk, az esetleg megjelenő felhőkből említésre méltó csapadék előreláthatólag sehol sem várható, maximum egy-egy élénk széllökés okozhat némi kellemetlenséget.

Csütörtökön még északkelet felől kissé hidegebb levegő áramlik fölénk, de ezt követően a déliesre forduló légmozgásnak köszönhetően erőteljes melegedés várható, Sándor, József, Benedek idén is meghozza a meleget: szombaton és vasárnap a déli területeken 20°C köré szökhet a hőmérséklet. A hét utolsó munkanapjain főleg északkeleten még fagyos lesz a reggel, mindenképp figyeljünk a réteges öltözködésre!


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Koronavírus:

Koronavírus

Mennyi hó fog esni?

Várható hóvastagság
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |