25 fok jöhet a hét második felére

| 2014. október 7. 13:03 | Frissítve:
Átmeneti felhősebb időt követően csütörtöktől már mindenhol a napsütésé lesz a főszerep, visszatér az indián nyár.

A keddi felhősebb időt követően szerdán még északon lesz sok felhő az égen, a hét második felére azonban a legtöbb helyen a napsütés kerül túlsúlyba, visszatér az igazi vénasszonyok nyara jellegű idő.

Ezzel együtt a levegő is melegszik: szerdán északon a felhősebb idő hatására még kissé hűvösnek érezhetjük a levegőt, a csúcshőmérséklet errefelé 15-17 fok körül alakul, ugyanakkor az ország déli felén a naposabb időben már 22-23 fokot is mérhetünk a délutáni órákban.

A hét második felében 25 fok is lehet

Csütörtöktől aztán a hajnali pára- és ködfoltok feloszlását követően hazánk nagy részén simogató napsütésre, kellemesen meleg időre van kilátás, csupán északon, északkeleten lehet kisebb körzetekben időnként több felhő az égen. Viszonylag enyhék lesznek a hajnalok, 10 fok alatti minimumokra inkább csak a ködös, mélyebben fekvő területeken élők számíthatnak, míg délutánonként többnyire 20 és 25 fok közé, a déli, délnyugati tájakon helyenként kevéssel 25 fok fölé melegszik a levegő.

A melegedéssel együtt többfelé élénk, főként péntekig nyugaton, északnyugaton gyakran erős lesz a délies szél, majd hétvégén már kevesebb alkalommal kísérhetik élénkebb lökések a légmozgást, miközben továbbra is marad a kellemes, késő nyári jelleget öltő idő.

Folyamatosan frissülő előrejelzéseinket itt követhetik nyomon.


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára

Koronavírus:

Koronavírus
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |