25 fok jöhet a hét második felére

| 2014. október 7. 13:03 | Frissítve:
Átmeneti felhősebb időt követően csütörtöktől már mindenhol a napsütésé lesz a főszerep, visszatér az indián nyár.

A keddi felhősebb időt követően szerdán még északon lesz sok felhő az égen, a hét második felére azonban a legtöbb helyen a napsütés kerül túlsúlyba, visszatér az igazi vénasszonyok nyara jellegű idő.

Ezzel együtt a levegő is melegszik: szerdán északon a felhősebb idő hatására még kissé hűvösnek érezhetjük a levegőt, a csúcshőmérséklet errefelé 15-17 fok körül alakul, ugyanakkor az ország déli felén a naposabb időben már 22-23 fokot is mérhetünk a délutáni órákban.

A hét második felében 25 fok is lehet

Csütörtöktől aztán a hajnali pára- és ködfoltok feloszlását követően hazánk nagy részén simogató napsütésre, kellemesen meleg időre van kilátás, csupán északon, északkeleten lehet kisebb körzetekben időnként több felhő az égen. Viszonylag enyhék lesznek a hajnalok, 10 fok alatti minimumokra inkább csak a ködös, mélyebben fekvő területeken élők számíthatnak, míg délutánonként többnyire 20 és 25 fok közé, a déli, délnyugati tájakon helyenként kevéssel 25 fok fölé melegszik a levegő.

A melegedéssel együtt többfelé élénk, főként péntekig nyugaton, északnyugaton gyakran erős lesz a délies szél, majd hétvégén már kevesebb alkalommal kísérhetik élénkebb lökések a légmozgást, miközben továbbra is marad a kellemes, késő nyári jelleget öltő idő.

Folyamatosan frissülő előrejelzéseinket itt követhetik nyomon.


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |