illusztráció illusztráció

A színes köd felett

További fotók és videó a szerda hajnalban fővárosunk felett hullámzó csodaszép ködtengerről, 360 fokos panorámával.

A hét közepén Budapestet sűrű, sekély köd ülte meg, mely a felszínen közel nulla látótávolságot okozott, és kellemetlen, nyálkás, utálatos hajnalnak tűnhetett. Ám a városra telepedő felhő csupán vékony lepel volt, mely mindössze 100 méteres magasságig kúszott fel - afelett pedig mesebeli látvány várta azt, aki madártávlatból szemlélhette azt.

A hullámzó ködtenger olyan vékony volt, hogy a város színes fényei könnyedén átvilágították, és az egész úgy nézett ki, mint egy áttetsző paplan, amely alá karácsonyi fényfüzéreket rejtettek. A ködből csak a Szabadság-szobor, a Budai-hegység legmagasabb pontjai, és a MOL Campus épülő felhőkarcolója látszottak ki.

Sokak kérésére tesszük közzé az összes, jól sikerült fotót, méghozzá 4K magasságú, letölthető, 360 fokos panorámaképekkel - és egy kicsit sötét, mégis érdekes videóval együtt.

További felvételeink -

Letölthető, 360 fokos panorámaképeink

Délnyugatról északkelet felé nézve (2160p)

Északkeletről délnyugat felé nézve ugyanez (2160p)

Reméljük, tetszett az összefoglaló - és talán sokan csodálják meg ezen ritka panorámákat is olyan nagy felbontású képernyőre kivetítve, amilyenre csak lehetséges. További kellemes estét, szép álmokat kívánunk minden nézőnknek!

Az Időkép szerkesztősége

Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés