Balatoni előrejelzés

| 2010. július 14. 11:38 | Frissítve:
Itt a nyár, a Balaton mindenkit vár, így apró fejlesztéssel, a Balaton térségére vonatkozó előrejelzéssel kedveskedünk Olvasóinknak.

Nekem a Balaton a riviéra - hangzik oly sokszor a rádióban a régi sláger, mely a magyar tengerre próbálja csábítani a nyaralókat. Méltán lehetünk büszkék rá, nem véletlen, hogy Közép-Európa legnagyobb tava Budapest mellett hazánk turisztikailag leglátogatottabb területe. 

A híres badacsonyi borvidék, a rengeteg termálforrás, az északi oldalt körülölelő vulkáni tanúhegyek, a naplementében sikló vitorlások, a pecabotjukat lógató horgászok, a lángost vagy éppen kukoricát majszoló kisgyerekek mindenkinek a Balatont juttatják eszükbe, melyet nyaranta szerencsére újra egyre több nyaraló keres fel. Ezért gondoltuk, hogy a nyár hátralévő részében naponta frissülő balatoni előrejelzéssel is kedveskedünk Olvasóinknak. 

A Balaton sajátos mikroklímáját, a jellegzetes tavi cirkulációt a helyiek az évek során már jól kiismerték, ám a nyaralók figyelmét talán így korábban felhívhatjuk a Bakony felett kialakuló zivatarcellák kipattanásának elvi esélyére, vagy éppen az olykor hatalmas hullámokat okozó erős vagy viharos széllökésekre, az extrém UV-sugárzásra.

 

Reméljük, hogy a nyaralók számára hasznos lesz e rövid, lényegre törő előrejelzésünk, Mindenkinek további kellemes üdülést kívánunk!


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Koronavírus:

Koronavírus

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |