Balatoni előrejelzés

| 2010. július 14. 11:38 | Frissítve:
Itt a nyár, a Balaton mindenkit vár, így apró fejlesztéssel, a Balaton térségére vonatkozó előrejelzéssel kedveskedünk Olvasóinknak.

Nekem a Balaton a riviéra - hangzik oly sokszor a rádióban a régi sláger, mely a magyar tengerre próbálja csábítani a nyaralókat. Méltán lehetünk büszkék rá, nem véletlen, hogy Közép-Európa legnagyobb tava Budapest mellett hazánk turisztikailag leglátogatottabb területe. 

A híres badacsonyi borvidék, a rengeteg termálforrás, az északi oldalt körülölelő vulkáni tanúhegyek, a naplementében sikló vitorlások, a pecabotjukat lógató horgászok, a lángost vagy éppen kukoricát majszoló kisgyerekek mindenkinek a Balatont juttatják eszükbe, melyet nyaranta szerencsére újra egyre több nyaraló keres fel. Ezért gondoltuk, hogy a nyár hátralévő részében naponta frissülő balatoni előrejelzéssel is kedveskedünk Olvasóinknak. 

A Balaton sajátos mikroklímáját, a jellegzetes tavi cirkulációt a helyiek az évek során már jól kiismerték, ám a nyaralók figyelmét talán így korábban felhívhatjuk a Bakony felett kialakuló zivatarcellák kipattanásának elvi esélyére, vagy éppen az olykor hatalmas hullámokat okozó erős vagy viharos széllökésekre, az extrém UV-sugárzásra.

 

Reméljük, hogy a nyaralók számára hasznos lesz e rövid, lényegre törő előrejelzésünk, Mindenkinek további kellemes üdülést kívánunk!


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |