Balatoni villámparádé (videó)

| 2014. június 24. 4:15 | Frissítve:
Hangulatos videókat rögzített a Club218 szálló tetején, radarunk mellett lévő HD kameránk június 24-ére virradóra a vihar átvonulásakor. Érdemes megnézni!

Bár a gyorsított felvételek alig fél percesek, szépségükben mégis oly magukkal ragadóak, hogy különösebb kommentár nélkül tesszük őket közre. Érdemes a videókat teljes képernyőre kinagyítani, és minden apró részletet megfigyelni - 

A kamera (amely valójában egy speciális halszem-optikával ellátott tükörreflexes fényképezőgép) olyan nagy felbontású, hogy annak egyes, kiragadott részletei - mint például a parti sávot és a mólót láttató kivágat - is tűélesek és részletgazdagok maradhatnak (ugyanaz vonatkozik a "Siófok-Északi Part" és a "Siófok-Fűzfői Öböl" nagyításokra is)

Villámtérképünk ekkor már több ezer (!) lecsapót érzékelt, az egész éjszaka visszajátszható - 

Az Időkép villámlokalizációs hálózata alapján lokalizált lecsapók egyike kameránkon is - 

És aki kellően szemfüles volt, ezidőtájt éppen elcsíphette legelső nyilvános, 25 képkocka/mp-es folytonos Full HD webkamera-közvetítésünket Balatonföldvárról.

A Siófokon elhelyezett, Balatont figyelő kamerát a Club218 Apartmanház lakóinak, az "élő" HD videó közvetítést pedig a Viharsarok Szörf- és Vitorlásoktató, kölcsönzőnek köszönhetjük a Balatonföldváron található Keleti-strand magasságában.

Hamarosan újabb meglepetésekkel jelentkezünk ezzel kapcsolatban - bejelentés hamarosan, addig is, várjuk nézőink, észlelőink véleményét!

2014.06.24.
Az Időkép stábja


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |