Békés, boldog Karácsonyt kívánunk!

| 2009. december 24. 12:31 | Frissítve:
Néhány aprósággal készült az Időkép csapata az idei év Karácsonyára.

Fehérnek vártuk, végül fehér is meg nem is lett az idei Karácsony. Hiába temette be 20-30 centi hó az országot, és hiába zuhant -25,5 fokig a hőmérséklet, 2 nappal később 30-35 fokkal (!) melegebb idő köszöntött hazánkra, délen 18,5 fokos rekordot mértek. Joggal merül fel a kérdés, hogy akkor mi kerüljön az idei feljegyzésekbe, fehér-e a Karácsony? Elvégre a hóréteg maradt, a hideg - sokak örömére - annál kevésbé.

Fehér Karácsony ide vagy oda, előrejelzési versenyünkben hamarosan elérkezünk az eredményhirdetéshez. A győztes egy, a Szépművészeti Múzeumba szóló belépőt is tehet a fa alá.

A legjobb előrejelzést adó észlelőnkön túl a többi látogatónk sem marad ajándék nélkül, két aprósággal szeretnénk meglepni mindenkit, melyet már sokak régóta várnak. A nemrég történt műholdképes fejlesztések után megnyílt a lehetőség a felhőmozgások irányainak pontos kinyerésére, melyet az Animált Felhőképbe beültetve immár valóban tökéletes irányban és sebességgel vonulnak az fellegek. További apró fejlesztés, hogy a nyitólapon megjelenő kis Időkép kivágat is élőben frissül, 5 percenként.

Békés, boldog Karácsonyt kíván
Az Időkép Csapata
2009. december 24.


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2019. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak