illusztráció illusztráció

Cirkálunk a Balatonon

Élőképünk a Balaton közepéről a nap 24 órájában nyomon követhető a Talizmán sétahajó fedélzetéről.

illusztrációIgazi nyári csemegével találkozhatnak Olvasóink a mai naptól kezdődően oldalunkon: a T-Flotta csapatának és Keller Jánosnak köszönhetően ugyanis a Talizmán nevű yacht hajón elhelyezésre került egy webkamera, melynek képét mostantól folyamatosan, élőben követhetjük a hajó útvonalától függetlenül.

A Talizmán névre hallgató hajó nap mint nap a Balaton hullámait szeli keresztbe-kasul, hiszen különböző kirándulások, rendezvények, akár esküvők is szervezhetőek rajta, közel 40 embernek kínál elegendő helyet az ide-oda cirkáló hajó.

Élő kamerakép »

illusztráció

illusztrációMostantól minden pillanatban betekintést nyerhetünk a magyar tengeren lévő aktuális helyzetéről, hiszen a rendezvényhajón egy GPS is telepítve lett, így aktuális pozíciójáról is élőben tájékozódhatunk, álljon épp a siófóki kikötőben, vagy száguldjon Alsóörs irányába - Kamertérképünkön a kis zöld, vitorlás-ikon alapján (lásd fent) minden esetben be tudjuk majd azonosítani.

A webkamerakép alatt folytonos frissítéssel követhető a hajó pillanatnyi helyzete is nagyítható térképünkön. Hamarosan az élőképen túl újabb fejlesztésekkel jelentkezünk a hajó fedélzetéről, hogy pontosan mi ez, az egyelőre maradjon meglepetés.

A közvetítést a Talizmán séta- és rendezvényhajó üzemeltető T-Flotta Kft.-nek és Keller Jánosnak köszönjük.

A hajó aktuális pozíciója:

Ezek is érdekelhetnek