Csak lassan melegszik az idő

| 2018. június 24. 9:16 | Frissítve:
Még várni kell a száraz, meleg nyári időre, 30 fok alatti csúcsokkal telik a hét első fele, szerda délután kiadósabb csapadék is érkezik.

Kedden elszórtan, leginkább északon, északnyugaton alakulhat ki zápor, egy-egy zivatar. Délkeleten lesz felhősebb az ég, egyúttal azonban errefelé lesz a legenyhébb is az idő, 26-27 fokos maximumokkal. Itt mérsékelt, máshol élénk, északnyugaton pedig erős északias szélre számíthatunk, mely méginkább csökkenti a hőérzetet. Délutánra 22 és 27 fok közé melegedhet a levegő, de hegycsúcsainkon ennél alacsonyabb értékeket is mérhetünk.

Keszthelydronphoto fotója, köszönjük!

Szeles szerda, délutántól kiadós eső

Szerdán előreláthatólag felhős, borongós idő várható esővel, záporokkal. Kiadósabb csapadék késő délután érkezik kelet, délkelet felől. Az északi, északkeleti szél mindenütt élénk lehet, időnként megerősödik. Átmenetileg megtorpan a melegedés, egy térségünk fölé helyeződő magassági hidegcseppnek köszönhetően mindössze 18-25 fokos maximum-hőmérsékleteket mérhetünk.

A jelenlegi számítások szerint csütörtökön szintén szeles időben lehet részünk. Megnövekszik a felhőzet, záporok, zivatarok, de helyenként eső is előfordulhat. 21-28 fok valószínű.

Borítókép: Danyi Gergő (Mikófalva)


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Koronavírus:

Koronavírus

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |