Csapadékos, de enyhe folytatás

| 2015. február 22. 18:34 | Frissítve:
Kevesebb napsütésre, több felhőre és csapadékra számíthatunk a következő napokban, de marad az enyhe idő.

Csapadékosan indul a hét

Hétfőn eleinte még az ország nagy részén számíthatunk csapadékra, később elszórtan lehet még kisebb eső. A délután folyamán nyugaton már szakadozottabbá válhat a felhőzet. A Dunántúl északi felén pedig felélénkül a déliesre forduló szél. Az enyhe hajnalt követően, délután 6-11 fokig emelkedik a hőmérséklet. 

Kedden újabb csapadékzóna érkezik nyugat felől, napközben elsősorban a Dunántúlon és az ország északi felén várható újabb csapadék. Nyugaton nagyobb mennyiségű eső is eshet. A Tiszántúl felett azonban a változó mennyiségű felhőzet mellett kevés napsütésre is számíthatunk. Helyenként felélénkül, a Dunántúlon estére felerősödik a légmozgás. A hőmérséklet a legtöbb helyen ismét 6-11 fok körül alakul, délkeleten ugyanakkor 13-15 fokig melegedhet fel a levegő. 

Szerdán a keleti országrész felett lehet szakadozottabb a felhőzet, másutt maradt a borult, csapadékos idő. Az északira forduló felerősödik, a Dunántúlon viharossá fokozódik. A Dunától keletre 11-15 fok, nyugatra 5-10 fok között alakul napközben a hőmérséklet. 

Még csütörtökön is marad az esős, borongós, szeles idő. Változásra előreláthatólag pénteken számíthatunk, ekkor már nyugat felől szakadozni kezd a felhőzet, kisüthet a Nap.

Folyamatosan frissülő előrejelzéseinket itt követhetik nyomon.


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Koronavírus:

Koronavírus

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |