Csapadékos, de enyhe folytatás

| 2015. február 22. 18:34 | Frissítve:
Kevesebb napsütésre, több felhőre és csapadékra számíthatunk a következő napokban, de marad az enyhe idő.

Csapadékosan indul a hét

Hétfőn eleinte még az ország nagy részén számíthatunk csapadékra, később elszórtan lehet még kisebb eső. A délután folyamán nyugaton már szakadozottabbá válhat a felhőzet. A Dunántúl északi felén pedig felélénkül a déliesre forduló szél. Az enyhe hajnalt követően, délután 6-11 fokig emelkedik a hőmérséklet. 

Kedden újabb csapadékzóna érkezik nyugat felől, napközben elsősorban a Dunántúlon és az ország északi felén várható újabb csapadék. Nyugaton nagyobb mennyiségű eső is eshet. A Tiszántúl felett azonban a változó mennyiségű felhőzet mellett kevés napsütésre is számíthatunk. Helyenként felélénkül, a Dunántúlon estére felerősödik a légmozgás. A hőmérséklet a legtöbb helyen ismét 6-11 fok körül alakul, délkeleten ugyanakkor 13-15 fokig melegedhet fel a levegő. 

Szerdán a keleti országrész felett lehet szakadozottabb a felhőzet, másutt maradt a borult, csapadékos idő. Az északira forduló felerősödik, a Dunántúlon viharossá fokozódik. A Dunától keletre 11-15 fok, nyugatra 5-10 fok között alakul napközben a hőmérséklet. 

Még csütörtökön is marad az esős, borongós, szeles idő. Változásra előreláthatólag pénteken számíthatunk, ekkor már nyugat felől szakadozni kezd a felhőzet, kisüthet a Nap.

Folyamatosan frissülő előrejelzéseinket itt követhetik nyomon.


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2019. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak