Csendes, meleg idő jön

Kurunczi Rita | 2010. augusztus 18. 14:49 | Frissítve:

Péntektől egyre melegebb, napos idő jön. Nem várunk idén vihart a tűzijátékra.

Forrás: [origo]

Frissítve: Az Index információi szerint 45 km/h-s szél felett lefújják a tűzijátékot. Várakozásaink szerint erre nem fog sor kerülni, maximum 10-15 km/h-s szellő várható.

Napsütéses, nyugodt, meleg időre számíthatunk nemzeti ünnepünkön, így nem kell attól tartanunk, hogy az augusztus 20-án országszerte megrendezendő tűzijátékokat elmossa az eső, vagy elfújja a szél. A légmozgás ugyanis gyenge marad, egy-egy futó zápor kialakulására maximum az északnyugati határszél mentén, a kora esti órákban van esély, de ennek valószínűsége is nagyon csekély.

Péntektől már egyre inkább anticiklonális hatások érvényesülnek, így melegedő időre, sok-sok napsütésre számíthatunk, vasárnap és hétfőn már újra 30 fok feletti maximumokkal. Érdemes tehát ezen a hétvégén vízpartra látogatnunk vagy bármilyen szabadtéri programot szerveznünk, ám mindenképpen figyeljünk arra, hogy felhevült testtel ne ugorjunk be a vízbe! A déli órákban kerüljük a napon való tartózkodást!

Forrás: http://epa.oszk.hu/00800/00804/00180/hatter/tuzijatek1.JPG

Az Időkép csapatának nem csak a tűzijáték miatt emlékezetes István királyunk szentté avatásának napja, hanem azért is, mert ezen a napon indult éppen egy évvel ezelőtt SMS viharjelzési szolgáltatásunk is, mely azóta már számos megrendelőt tudhat magáénak, amit ezúton is nagyon köszönünk!

Tavaly nyugodt idő volt a rakéták felbocsátásakor, de hogy mi várható idén, azt Észlelőink és olvasóink maguk is megjósolhatták előrejelzési versenyünkben, kíváncsian várjuk az eredményeket!

Minden kedves Olvasónknak nyugodt és kellemes pihenést kívánunk a hosszú hétvégére!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni. BejelentkezésRegisztráció
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

  • Napsütés meg meleg...de meddig? A tévébe azt hallottam jövő hét végén jelentősen is visszaeshetnek a hőmérsékletek. Remélem nem lesz igazuk.

  • Jó idő! Már hiányoltam! Úgy is lesz elég eső az ősszel! Legalább addig ne legyen semmi, csak napsütés és meleg!

  • elég volt a viharokból, az ősz előtt jól esik a meleg idő, bár reggelente elég hüsi van még :D. az iskolát meg ki lehet bírni :D

  • Hát jobb is, csak sajnos mindjárt vége a nyárnak :S
    Pedig a múltkori villámparádé állat volt :D Másodpercenként vagy 3villám. De jobb is már, hogy jó idő lesz. És végre láthatom az osztálytársaimat :DDD

  • Hát ne is legyen több eső egyelőre. Szombathelyen az elmúlt 1 hétben 80mm csapadék esett. Így legalább Szombathely legnagyobb ünnepén a Savaria Karneválon végre jó idő lesz. Úgyis 200.000 embert várnak.

  • hát már ne is legyen több vihar :S

  • már épp ideje hogy jó idő jöjjön!!!!!

Nálad milyen az idő?

Van egy jó időjárás képed?

Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés:

Riasztás
hirdetés
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2017. Adaptive Média Facebook Twitter Google+
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogi közlemény | Elvihető tartalmak