Csendes, meleg idő jön

| 2010. augusztus 18. 14:49 | Frissítve:
Péntektől egyre melegebb, napos idő jön. Nem várunk idén vihart a tűzijátékra.

Forrás: [origo]

Frissítve: Az Index információi szerint 45 km/h-s szél felett lefújják a tűzijátékot. Várakozásaink szerint erre nem fog sor kerülni, maximum 10-15 km/h-s szellő várható.

Napsütéses, nyugodt, meleg időre számíthatunk nemzeti ünnepünkön, így nem kell attól tartanunk, hogy az augusztus 20-án országszerte megrendezendő tűzijátékokat elmossa az eső, vagy elfújja a szél. A légmozgás ugyanis gyenge marad, egy-egy futó zápor kialakulására maximum az északnyugati határszél mentén, a kora esti órákban van esély, de ennek valószínűsége is nagyon csekély.

Péntektől már egyre inkább anticiklonális hatások érvényesülnek, így melegedő időre, sok-sok napsütésre számíthatunk, vasárnap és hétfőn már újra 30 fok feletti maximumokkal. Érdemes tehát ezen a hétvégén vízpartra látogatnunk vagy bármilyen szabadtéri programot szerveznünk, ám mindenképpen figyeljünk arra, hogy felhevült testtel ne ugorjunk be a vízbe! A déli órákban kerüljük a napon való tartózkodást!

Forrás: http://epa.oszk.hu/00800/00804/00180/hatter/tuzijatek1.JPG

Az Időkép csapatának nem csak a tűzijáték miatt emlékezetes István királyunk szentté avatásának napja, hanem azért is, mert ezen a napon indult éppen egy évvel ezelőtt SMS viharjelzési szolgáltatásunk is, mely azóta már számos megrendelőt tudhat magáénak, amit ezúton is nagyon köszönünk!

Tavaly nyugodt idő volt a rakéták felbocsátásakor, de hogy mi várható idén, azt Észlelőink és olvasóink maguk is megjósolhatták előrejelzési versenyünkben, kíváncsian várjuk az eredményeket!

Minden kedves Olvasónknak nyugodt és kellemes pihenést kívánunk a hosszú hétvégére!


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Koronavírus:

Koronavírus

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |