Itt az újabb eső

| 2019. május 7. 12:07 | Frissítve:
Nem maradunk sokáig csapadék nélkül, csütörtökön újra esős, hidegebb idő köszönt be, majd ismét két melegebb nap következik.

Csütörtökön pár nyugisabb nap után ismét elromlik az idő, országszerte eső várható, a Dunántúlon délután zivatar sem kizárt. A délelőtt folyamán még keleten és néhol északon lehetnek szárazabb körzetek, később itt is elered az eső. Élénk, időnként erős lehet a déli-délnyugati szél. Délután 10-15 fok valószínű, a magasabb értékeket a délutáni órákban északnyugaton mérhetjük.

Pénteken délelőtt a keleti tájakról is elvonul a csapadék, aztán délután a hosszabb napos időszakok mellett szórványosan alakulhatnak ki záporok, zivatarok. A reggeli órákban délnyugaton és északon pára-, ködfoltok előfordulhatnak. A nyugati-északnyugati szél több helyen felerősödik. Ismét melegszik az idő, 

délután 17-23 fok várható.

Fotó: Kiefer Béla

A hétvége időjárása változatosnak ígérkezik. Szombaton is többfelé párás lehet a reggel. Napközben a péntekihez képest kevesebb záporra, zivatarra van esély, de mindenhol sokat fog sütni a nap. Az ország nyugati felén erős, viharos lesz a délies szél. A legtöbb helyen 20 fok fölé emelkedik a hőmérséklet

Vasárnap a legfrissebb előrejelzések szerint a nyugati országrészbe egy hidegfront hozhat viharos szelet, esőt, lehűlést, előterében zivatarok is kialakulhatnak. Ezzel szemben keleten maradhat a meleg tavaszi idő.

Borítókép: Kiss Csaba


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Koronavírus:

Koronavírus

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |