Év eleji fejlesztések

| 2011. január 11. 1:34 | Frissítve:
Frissült és tartalmasabb lett főoldalunk, ismét él a fagy-riasztás és a kompozit radarkép is bővült.

Kedd hajnalban átalakult az Időkép nyitólapja, öt és fél év után ismét a nyitólapon is lehet nagyvonalakban tájékozódni a jelenlegi időjárási helyzetképről.

Az oldal tetején található előrejelzési rovat nem változott, ott továbbra is tetszés szerint lehet választani a regionális előrejelzés, az előrejelzési térképek, a 7- és 30 napos előrejelzés között.

A következő dobozban azonban helyet kapott egy új elem, melyben a folyamatosan frissített jelenlegi időjárásról tájékozódhatunk az Időkép, a Hőtérkép vagy a Felhőkép kicsinyített változatán. A térképre kattintva a megfelelő aloldal nyílik meg a teljes mértékű változattal, melyen részletesebben is tájékozódhatunk az aktuális helyzetképről.

A térkép alatt leggyakrabban látogatott, illetve a helyzetképnek megfelelően szerkesztett további aloldalakat érhetjük el. Az oldal alján a legszebb webkameraképek közül négy darab véletlenszerűen kiválasztott jelenik meg, melyekre kattintva közvetlenül a megfelelő webkamera aloldalára jutunk.

Átmeneti technikai szünet után oldalunkon ismét elérhető a fagy-riasztás videó is, mely a légkörben végbemenő hőmérsékletváltozásokat és a várható fagyhatárok megjelenését vizualizálja.

Az elmúlt napokban több hibát javítottunk közép-európai kompozit radarképünkön is, így érdemes azt is ismét figyelemmel követni az elkövetkezendő csapadékos napokban.

Reméljük fejlesztéseink ezúttal is tovább segítik látogatóinkat a még gyorsabb és még pontosabb tájékozódásban.


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |