Egyre kevesebb napsütés

| 2017. november 13. 21:09 | Frissítve:

Szombatig egyre felhősebb, hidegebb, őszi napok jönnek, helyenként gyenge csapadékkal. Északon, északkeleten még fagyhat.

Szombatig újabb front nem éri el térségünket, nyugodt, késő őszi időjárásra van kilátás, de főként a hét közepén reggelente többfelé mérhetünk fagypont alatti hőmérsékletet.

Szerda reggelre tovább csökkent a felhőzet, már csak délen maradt erősebben felhős az ég, máshol gyengén felhős, derült időre ébredhettünk. Ezzel együtt a szél is mérséklődött, így a déli tájak kivételével szinte mindenhol fagypont alá csökkent a hőmérséklet, a szélcsendes, fagyzugos helyeken 

-5, -7 fokot is mutattak a hőmérők.

Szerda hajnalban mért legalacsonyabb hőmérsékleti értékek

Felhősebb folytatás

Csütörtök reggel még főként az északi, északkeleti országrészben várható fagy, helyenként -3, -5 fok is lehet, az ország déli, délnyugati felén az erősebben megnövekvő felhőzetnek köszönhetően már nagyobbrészt fagymentes lesz az éjszaka. Napközben még északkeleten lehet többórás napsütés, máshol felhősebb, szürkébb időre van kilátás, délen, délnyugaton szitálás, gyenge eső is előfordulhat. Ezen a napon 4-10 fokig melegszik a levegő.

Péntek hajnalban már csak egészen északkeleten fordulhat elő gyenge fagy, foltokban párás, ködös lesz a levegő. Napközben erősen felhős, borult lesz az ég, elszórtan fordulhat elő gyenge eső. A csúcshőmérséklet 4 és 10 fok között alakul.

Hétvégén újabb hidegfront érkezése körvonalazódik.

Borítókép: Sárközi Georgina
Kapcsolódó hírek

  • Lehűlést hoz a hétvége Szombatra egy hidegfront hozza meg a lehűlést, azonban a szürke időt magunk mögött hagyva sokfelé kisüthet a nap.
  • Ez történt novemberben Fokozatosan fordultunk át a télbe; előbb a hegyekben, majd síkvidéken is hullott hó.
  • Erős fagyokkal köszönt be a tél Erős fagyokat is hozhatnak december első éjszakái a derült, vastagabb hóval borított tájakon.
  • 25 cm hó hullott Nógrádban A mediterrán ciklon a nyugati és északi tájakra havazást, máshová kiadós esőt hozott. Nógrád megyében néhol 25 centinél is több hó hullott.

Nálad milyen az idő?

Van egy jó időjárás képed?

Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés:

Riasztás

Fehér lesz a karácsony?

Főként északon
❄️

hirdetés
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2017. Adaptive Média Facebook Twitter Google+
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogi közlemény | Elvihető tartalmak