Tubát láttak szombaton is

| 2014. május 16. 13:24 | Frissítve:
Szombaton is mozgalmas az időjárás, pénteken záporok, zivatarok voltak, a Nyírségben ismét tubát fotóztak.

Karcagon is tuba volt (szombat 18:37): Olajos Sándor karcagi felhasználónk is tubát fényképezett ma délután. Köszönjük a fotókat.

Újabb tuba Gödöllőn? (szombat 16:02): Egy újabb lehetséges tubát kaphattak lencsevégre Gödöllőn, valamint Balaton nevű településnél a sok csapadék következményeként vízátfolyás keletkezett, mely a szántóföldeket is elöntötte. Artoo és Holdviola94 képei, köszönjük!

Derecskén (szombat 14:57): Szombaton ismét záporok, zivatarok tarkítják az időjárásunkat, helyenként felhőszakadás és jégeső kíséri ismét útjukat. Torwick nevű felhasználónk képei, köszönjük!

Művészi szemszögből (péntek 17:38): Bpfotoart nevű felhasználónk látványos fotója ismételten Nyírbátorból. Köszönjük!

Újabb fotók a tubáról (péntek 17:25): Ezúttal Nyírbátorból. Kapi74 nevű felhasználónknak köszönjük a fotókat!

Tuba a Nyírségben (péntek 17:20): Nyírgyulaj térségében Boni000 nevű felhasználónknak nem sokkal ezelőtt tubát sikerült lencsevégre kapnia. 

Köszönjük a fotókat!

Jég is esett Tatabányán (péntek 16:25) - Peti15 és Trombi képei, köszönjük!

A magasból (péntek 15:27): Kvadrokopterünk elcsípte a Vác fölött elhaladó vékony sávban húzódó zivatarrendszert.

Kvadrokopterről A Pilis

Látványos felhők (péntek 14:35): Látványos felhőkkel érkeznek a zivatarok. Overdose Dorogon, Apeelme pedig Csóron kapta lencsevégre az érkező viharfelhőket. Zivatarok nevű mappánkban pedig további látványos felvételek is megtekinthetőek.

Intenzív villámtevékenység a Székesfehérvár-Tatabánya vonal mentén (péntek 13:57): A fővárostól nyugatra kialakult zivatarláncban igen heves villámtevékenység zajlik, lokalizációs hálózatunk többszáz lecsapó villámot érzékel.

Vácról szemlélve (péntek 13:30): A radarképen ugyan egy vékony csíknak tűnik, mégis nagyon szép a stuktúrája a fővárost elhagyó zivatarnak - felvételünk Vácról:

Zivatarok alakultak ki az elmúlt órákban az Északi-középhegység és a főváros térségében, valamint a Paks-Pécs-Baja háromszögben is. Sokfelé felhőszakadás kíséri útjukat, de Miskolcról és Regécről a déli órákban jégeső is jelentettek észlelőink. Északon nagy kiterjedésű, míg Budapesttől nyugatra-délnyugatra láncba rendeződött zivatarok mozognak., nyugati-délnyugati irányba. A délen található cella dél-délnyugat felé az országhatár felé közelít.

A délután folyamán újabb zivatarok kialakulására is számítani kell .

Szerkesztőségünk fotója Vác-Nyulasról


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Koronavírus:

Koronavírus
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |