illusztráció illusztráció

Fülledtebb napok jönnek

A következő napokban sem lesz lényeges változás időjárásunkban, ugyanakkor fülledtebbé válik az idő.

A következő napokban sem lesz lényeges változás az időjárásunkban, többfelé kell számítani ismétlődő záporok, zivatarok kialakulására. Ugyanakkor melegebb, nedvesebb légtömegek áramlanak térségünk felé, melynek köszönhetően enyhébbekké válnak a hajnalok, valamint fokozódik a nappali felmelegedés is.

melegebb, nedvesebb légtömegek áramlanak térségünk felé

Szerdán is záporos, zivataros időre van kilátás, de ezen a napon kevesebb helyen alakulhatnak ki csapadékot hozó cellák, mint kedden. Hajnalra a nedvesebb légtömegeknek köszönhetően sokfelé párássá, ködössé válhat az idő. Az enyhe reggelt követően 20 és 25°C közé melegszik délutánra a levegő. Zivatarok környezetében ismét előfordulhatnak élénk, erős széllökések.

Csütörtökön a szerdaihoz hasonló időre kell számítani, elszórtan záporok, zivatarok tarkítják majd a napot. Ezen a napon is mérhetünk ismét 25°C körüli értékeket a délutáni órákban.

illusztrációA jelenlegi számítások szerint pénteken ismét többfelé kialakulhatnak záporok, zivatarok, időnként a szél is élénk lehet. Helyenként pár fokkal visszaeshet a csúcshőmérséklet, de így is általában 16 és 22°C közé melegedhet majd a levegő.

Folyamatosan frissülő előrejelzéseinket nyomon követhetik itt.

Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés