Hétfőre romlik el az idő

| 2014. június 28. 9:31 | Frissítve:
Nyugat felől érkezik a front, zivatarok, nagy mennyiségű eső kíséretében. Keddtől ismét melegszik az idő.

Meleg, többnyire napos hétvége előtt állunk, vasárnap estétől azonban már egy hullámzó frontrendszer érkezésének köszönhetően elkezd megnövekedni a felhőzet és a vasárnapról hétfőre virradó éjszakán az országban már többfelé számíthatunk záporokra, hevesebb zivatarokra.

Hétfőn virradóra érkezik a "rossz idő"

A front érkezése előtt vasárnap még meleg, nyári időnk lesz, a maximumok az ország nagy részén a 30 fokos küszöböt is átléphetik. Hétfőn már más lesz a felállás: zivatarok robajától lesz hangos az ég, ezen a napon lokálisan nagy mennyiségű esővel is számolnunk kell, néhol jégeső sem kizárt.

Keleten lesz legtovább meleg

Hétfőn a hőmérsékleti eloszlás szintén meglepő lehet: míg nyugaton helyenként csak 17-19 fokra számítunk, addig keleten helyenként még mindig elérheti a csúcshőmérséklet a 30-31 fokot. 

Kedden már búcsút int nekünk a front, a Tiszántúlon és északkeleten számíthatunk már csak záporokra-zivatarokra, ezt követően azonban fokozatos felmelegedés kezdődik.

Ha az események úgy kívánják, természetesen Percről Percre tájékoztatjuk majd olvasóinkat. Addig is, folyamatosan frissülő előrejelzésünket itt találják meg.


hirdetés


Cimkék: ,


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |