-27,5 fok is volt hajnalban északon

| 2017. január 5. 14:34 | Frissítve:

Vasárnap hajnalban az északi derült, szélvédettebb, hófödte völgyekben extrém hideget mérhettünk.

Frissítve (szombat 18:52): Romhányban már -20,4 fokot mutat Póth Ariel észlelőnk hőmérője. Pénteken ilyenkor még csak -13 fok volt ugyanitt.

Frissítve (szombat 17:50): Vasárnap hajnalra az északi tájakon ismét sokfelé -20 fok alá csökken a hőmérséklet, egyes szélvédett, derült, hófödte völgyekben akár -25, -26 fok is lehet!

Piros riasztást adtak ki Nógrád megyére!

Vasárnap hajnalban várható minimumok

Szombat 7:25: Nógrád megyében több helyen is -20 fok alá csökken a hőmérséklet, Ute nevű észlelőnk Mihálygergén -24,3 fokot mért!

Hőtérképünk szombat reggel

Péntek 21:51: Nógrádsipeken már -20 fokot mutat arnold21 észlelőnk hőmérője.

Péntek 9:41: Hajnalban Mihálygergén -20 fokig süllyedt a hőmérséklet, szombat reggel ennél is hidegebb lehet.

Előzmények

Viharos széllel áramlott be térségünkbe a hideg levegő, szombat hajnalra a szélcsendes, hófödte, derült tájakon nem kizárt, hogy 

-23, -24 fokig is süllyed a hőmérséklet.

Péntek hajnalban sem volt melegünk, -15, -20 fokot ekkor is mérhettünk már északon, északkeleten, az extrém hideg miatt narancssárga riasztás van érvényben. Napközben a sok napsütés mellett egy-egy hózápor kialakult, -3, -9 fok volt a csúcshőmérséklet, de a viharos szélben -25, -30 foknak is érezhettük.

Szombat hajnalban nyugaton -12, -15 fok körül alakulnak a minimumok, míg északon, északkeleten -20, -24 fokos extrém hidegre kell készülni. 

Szombat hajnalban várható mínuszok

Szombaton még sokfelé erős, viharos marad a szél, ami jelentősen csökkenti a hőérzetet, így a napos idő ellenére a nappali -4, -11 fokos maximumokat jóval hidegebbnek érezhetjük. Estére megnövekszik északnyugat felől a felhőzet és vasárnap főként nyugaton, valamint északkeleten helyenként havazás is várható. Helyenként már veszít erejéből a szél, de még többfelé élénk, erős marad. Hajnalban -8 és -24 fok várható, a középső, északi és keleti országrészben lesz a leghidegebb, nappal is csak -2, -9 fok közé enyhül a kemény fagy.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni. BejelentkezésRegisztráció
Kapcsolódó hírek

Hozzászólások

 • Nemsokára itt a tavasz és vége lesz ennek az iszonyatnak végre!!!

 • Nagyoroszi (Nógrád megye) -23C ls még nincs reggel... :)

 • Ajkán -14,6°C volt a minimum(bakonyalja) 21:30-kor volt -11,1, most 18:08-kor -11,8°C van.

 • A Dunántúlon sem olyan kellemes az idő. Reggel 8-kor Mosonmagyaróváron és környékén is -13,5 fok volt cudar széllel vegyítve. Most sem érezni hú de "melegnek" a szél pedig nem csillapodik. Én személy szerint a poló fölé 2 pulcsit is vettem és a nadrágom alá vastag harisnyát. Szabályosan lefagy a combom nélküle. Ha normálisan felöltözik az ember és nem egy helyben áll, jól tolerálható. Nem szeretem a hideget, de most én is azt gondolom, hogy kell. Tünjenek csak el a bacik és a bogarak.

 • Nyíregyháza -12 fok. Az erős széllel -19-20-nak érzik. A szél rám vágta a kocsiajtót. Az benzines autó a 3 napos ÚJ akkuval ötszöri próbálkozás után indult be.. és kb 20 perc alapjáraton tartás után csendesült le.
  A Dunántúlon kellemes -4-5 fok.. kicsit irigykedem

 • Tavaszt kérünk most azonnal! Óóóó szétfagyok itt lent a tyukólban...

 • Mantocska! Innen elviheted, van vagy 2cm. Meg azt is odaadom, ami ezután esne :)

 • kár, hogy nem várható hó :(

 • Söptén csak -10,7 fok volt a szél miatt. 2009 decemberében -16 fok alá is estünk, szükség volna a nagy hidegre itt is!
  4 éve viszont emlékezetes volt ez a nap:

 • Mezőfalva-Szőlőhegyen -22 ma reggel 7-kor!!

 • Nálam Ludányhalásziban is -24,3 volt a minimum.

 • schumibacsi, mi tényeket írtunk le, te meg csak kötözködni akarsz itt mindenkivel, el hiszem hogy nem egyezik a véleményünk, de ne kritizálj, mert attól nem fog megváltozni, inkább a saját véleményed írd le.

 • Sziasztooook! Itt vagyok mindenki örömére. Én vagyok a szegedi télimádó, nyárgyűlölő. Gerimet, Schumibácsi már jól ismernek. Én ma a -8 fokban egy szál bélelt harisnyában, egy vékony felsőre rávett mellényben+ 1 téli kabátban királyul elvoltam. Nem kell ide réteg, meg mi..... tökéletes volt! Nemsokára kelek, mert reggel 5-kor viszem a lányomat vonathoz. Az nagyon jó lesz, mert imádom a friss, igazán egészséges levegőt.Minden szombaton 4 és 5 között kelek és 6 után érek haza az állomásról. Ez az igazi kellemes levegőzés. Csönd, nyugalom, hideg. Bár csak nyáron is hideg lenne!!! Én már a + 20 fokban is rosszul vagyok, olyanról meg, hogy 40 hallani sem szeretnék. Bár csak nyáron se lenne 25 foknál még mutatóban sem több. Én ugyanis akárki hiszi -nem hiszi most jól érzem magam, nyáron meg percenként ide írogatok, hogy pusztuljon már a hőség, legyen eső, mert éppen készülök megpusztulni. Schumibácsi, meg páran szokták tartani bennem a lelket, nehogy elhulljak itt a nagy hőségtől/ben.(Ja! Amúgy nem vagyok egy tehén alkat, meg hülye sem: 164 cm, 54 kg, 46 éves,2 gyerek, 3 diploma+....)Na, ezt azért írtam le, hogy de, van olyan aki szereti ezt az időt, és ilyenkor érzi jól magát. Én épp kivirultam most, hogy még hó is van (legalább fél cm).Nem szokott ám ilyen látványhoz a szögedi ember.... hóóóó???? hoool??? És most van, bár éppen csak észlelhető.Puszi gyerekek! Azért ne öljétek egymást...

 • 2012 februárja után most is szép hideglöttyöt kapunk. "From Russia with love". Holnap -8 °C napközben, no, végre kipróbálom a farkasbőr sapkámat :D A tegnapi 6 cm-s hó szépen tömörödik, most már csak jóindulattal van 4 cm.

 • Akkor elmondom még1x: globális klímaváltozás. A felmelegedés csak azért jó mert néhány évente elő lehet rukkolni szinte mindenhol egy "környezetkímélőbb" megoldással ami előbb utóbb kötelező lesz. Ez nem a környezetről szól, hanem az üzletről. Hideggel kapcsolatban meg senki nem mondta hogy fincsi, hanem hogy nem kell kétségbeesni mert most pár napig -10fok alatt leszünk. Öltözködésről meg annyit hogy 1x én is kipróbáltam 4db melegítőben és tényleg szar mert félperc alatt átfújja a szél, olyan naci kell amin nem fúj át és ha ez egyúttal béléses is akkor azon kívül egy vastag melegítő és elvagy -15fokig szélben is. Régi hőfokokról annyit hogy pontos mérések csak pár évszázadra vannak, nem beszélve a hiteles mérésekről.

 • @schumibacsi: "A hidegebb tél a globális felmelegedéssel össze-egy-ez-tett-het-etlen" Húúú... Nagyon rendbe tetted a dolgokat! Miért? Akkor szerinted mi fog történni, ha megszűnik a termohalin cirkuláció? Várom a válaszod! Melegebb nyarak nem lesznek, nyáron is télies lesz az idő, ami évtizedekig vagy akár egy évszázadig is eltarthat. Ha nem lenne ember a Földön, ez akkor is bekövetkezne, csak valamivel később. De a déli félteke sem ússza meg, ott meg hatalmas aszályok lesznek. De ezt már az iskolában is tanultuk, pedig az nem ma volt. Ami azt illeti, normális a 40 fok, mivel az éghajlat egyik alap tulajdonsága, hogy változik. Miután 1850-ben véget ért a 650 éve tartó kis-jégkorszak, folyamatosan melegszik a bolygó éghajlata, így az nem lenne normális, ha olyan hideg lenne, mint ezelőtt x évvel. És ezelőtt 100 évvel is voltak 40 fokok, elég nyaranta nézni a napi melegrekordokat. Láttam olyat, hogy 40,5 fok 1907-ben. Akkor nehogy már most ne fordulhasson elő!

 • Jah mert a -17 olyan fincsi ebben a szélben... Na meg ne sülj már :) Fos öltözetről annyit, hogy annyi göncöt vettem magamra, amennyiben már mozogni sem tudtam, mégis kb 10 perc alatt sikerült rendesen megfáznom. És ez tegnap volt, amikor ennyire hideg nem volt. Ma meg holnap ki se megyek a lakásból.
  Nem értem, hogy ha a -25 normális, akkor nyáron a 40 miért nem? Mindkettő szélsőség. Nem vagyok meteorológus, de mivel mindkettő ritkán ugyan, de előfordult (és nem csak az utóbbi 1-2 évben), ezért szerintem normálisnak nevezhető, ha nem lesz tartós.

 • Na akkor tegyük rendbe a dolgokat mert valami nem stimmel. Írja valaki hogy a globális felmelegedés/hó és jégolvadás miatt megváltoznak az áramlatok mely miatt az északi féltekén hidegebb telek lesznek melegebb nyarak. A hidegebb tél a globális felmelegedéssel össze-egy-ez-tett-het-etlen :D Egy dolgot kell felfogni és megérteni - globális klímaváltozás. Amihez annyi közünk van mint napszélhez a szélerőmű. Apropó nap: 1% változás a teljesítményében és lőttek minden klímamodellnek, hatástanulmánynak és a majdani euro100as motornak is. Ha lemegy szétfagy minden, ha felmegy minden elolvad pont. Aztán tegyünk egy kitérőt az óceán közepi hátsághoz, ahol ha nem is teljes hosszában de folyamatosan dől a néhány ezer fokos láva mert a lemeztektonika itt kezdődik. Magyarországra visszatérve a téli -20fok tök reális, a nyári +40fok na az nem reális meg az sem hogy 2013 óta nem volt félméter hó az egészet összeadva, de ilyen 10 fokos végig ködben úszó december-januárokban hogy is lett volna. -25fokkal kapcsolatban meg nem értem ezt a panaszáradatot, mert most még sehol nem látni -17foknál hidegebbet... 1ébként meg nincs fos időjárás, csak fos öltözet.

 • @extrem Örülök, ha ilyen jót tudsz ezen nevetni... Igen, konkrétan fáj kint lenni, fáj, ahogy a bőrömhöz ér a fagyos szél. Mintha tűkkel szúrkálnának. A végtagjaim is 1-2 perc alatt elgémberednek, ami szintén kifejezetten fájdalmas. Mára lett egy jó kis torokgyulladásom, ami szintén fájdalmas. Már komolyan úgy érzem magam, mint egy öregasszony, hogy ennyit panaszkodok, de én tényleg nem tudom elképzelni, hogy ezt az időt bárki is élvezze.
  Tudom, hogy ez szubjektív dolog, vannak nyár és vannak télkedvelők, de az ilyen nagyon durva kilengések szerintem mindenkit megviselnek, én komolyan hencegésnek tartom azt, amikor valaki azt írja, hogy milyen tökéletes ez az orkán erejű szél a -25 fokban. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez bárkinek is jó. Én nyárkedvelő vagyok, de nyilván a 40 fok feletti hőség már engem is zavarna. A szélsőségek egyik irányban sem kellemesek...

 • Ma is voltak térségünkben hózáporok. Nem volt melegebb -5 foknál nappal a maximum az előző esti 19 h-s adat -3 fok lett:

 • Ahogy elnézem, hó megint nem lesz... Pedig vártam, de a jövő heti hónak is annyi. Mindegy majd decemberben :D

 • extrém hideg. Mint szivériában. kb -20 25c is lehet

 • Hogy a pék rakja teli ezt a tetű időt a 40 fok sem jó de ez meg azt egész nap kint dolgoztam nem semmi -6 fok 50km/h szél 75-80km/h lökésekkel aki ezt szereti annak csak gratulálni tudok.

 • Létezik a globális felmelegedés és az is igaz, hogy Európában, sőt az egész északi féltekén lehűlés lesz, mivel az olvadó jég által lecsökkent óceáni sótartalom, valamint a melegedő víz miatt megváltozik vagy akár meg is szűnik a termohalin cirkuláció, így nem szállít meleget északra és hideget délre. A tudósok átlagosan 6-8 fokkal jósolnak hidegebb teleket, ami bőven elég egy katasztrofális jégkorszakhoz. Azt is mondták klimatológusok, hogy élvezzük ki a nyarakat és a meleget, mert ilyenek nem lesznek. Unokáink már fázni és éhezni fognak, ha túlélik. És ez nem tévhit, hanem tény, ami a szemünk előtt zajlik. Nem is kell annyira érteni hozzá, hogy feltűnjön.

 • ifjpalyizoltan, ha jól emlékszem az Özönvíz előtt című dokumentum filmben mondták azt hogy a Grönlandon az olvadás lelassítja a Golf áramlatot..., ennek hatására europában hidegebb telek lesznek a nyarak meg valószínűleg melegebbek lesznek. Szóval nem kell temetni a hideget, de ettől még vitathatatlan tény a globális felmelegedés.

 • Tótvázsony-Veszprém reggel 6:30kor -11,5 fok és brutális szél volt a tapolcai útról majdnem lefújta a kocsit. De ennek ez a rendje csak az összefüggő hótakaró jöhetne még :)

 • Hol vannak most a klímaalarmisták? Akik elvakultan hisznek a globális felmelegedés pozitív visszacsatolásában. S abban, hogy ez az általuk vitathatatlan természettudományos dogma szintjére emelt folyamat csak és kizárólag az emberiség globálisan egyébként elenyészően csekély CO2-kibocsátására vezethető vissza.

  S hol vannak most azok a kommentelők, akik évek óta menetrend szerint temetik a télies teleket és Szaharát kiáltanak? Akik 10 °C-os (!) melegedést vízionálnak? De akik azzal nincsenek tisztában, hogy mi az, amely a Föld hőenergiájának a forrása.

  https://solarscience.msfc.nasa.gov/images/ssn_predict_l.gif

 • https://www.facebook.com/severeweatherEU/videos/1933939833495775/

  Meglátjuk lesz itt még hideg...

 • @atesz78: A Nap delelési magasságát rendkívül könnyű kiszámolni.

  Tavaszi és őszi napéjegyenlőségkor: 90°-saját szélességi°

  Nyáron: +23°27' - Télen: -23°27'

  A déli féltekén ugyanez, de fordított időbeliséggel.

  egy nyírségi erdőmérnök

 • Örök ellentétek ezek, kinek mi a jobb. Oltjuk egymást, mit lehet kibírni (van, aki a 30 fokot se, vagy aki a -10 fok esetében is rosszul érzi magát), mit lehet elviselni, mi a jó (kinek mi?). Én kb akkor örülök, ha úgy nagy átlagban normális az időjárás, télen hideg tél van, nyáron meleg nyár. Persze egy kis kilengés erre+arra még pont nem borítja fel az ÁTLAGOT. :-)
  ui: A téli/nyári napfordulót, ne keverjük a Nap-Föld távolság min/max pontjával, mivel előbbit a Föld egyenlítőjéhez viszonyítják, utóbbit a Föld középpontjához (idén ez jún 21. és júl 3. lesz, sorrendben).

 • Strato A téli napfordulón Magyarországról nézve dec21 én a horizont fölött a nap csak 19fokkal van. Szögben nézve. Ellentétben a déli féltek hajlik jobban a napocska felé, ahol hosszabb a nappal. Amit le írtál értelmezésem szerint, Jun21 re jellemző mikor az északi rész halylik jobban a nap felé ezáltal az adott napon Magyarországon 16 órát süt a nap és a horizont fölött 66fokal van fölötte! Vagy elnézést ha én tudom rosszul?

 • Én ma reggel, hogy elmentem edzeni, élveztem a gyönyörű, kristálytiszta hideg időt. Itt Budapesten a szél sem olyan vészes, véleményem szerint tökéletes, egészséges téli idő van.

 • atesz78, egyetértek a leírtakkal, azt viszont rosszul tudod, hogy a Nap ilyenkor jár távol. Pont a téli /nálunk/ hónapokban van a legközelebb a Földhöz.

 • Még a -20 fokkal és a tiszta idővel nincs is bajom, bár nem kívánság műsor, január van és kész a nap távol van tőlünk, mit is várhatnánk. Ami valóban borzalmas a hideghez az a szél. Ha valaki azt élvezi nyílt terepen hát emelem kalapom, na, tegye azt jó sok rétegben aztán majd meg látjuk 50 év felé. Ma is láttam pihent agyúakat sapka nélkül igaz egy kezemen meg tudnám számolni hányat. Igen volt tavaly is száraz hideg itt észak keleten -16 fokkal és volt tavaly előtt is karácsony után szilveszterre -13 A lehető leg optimálisabb még kellemes hideg napos szélcsendes időben, ami akkor is 1-2-3 hétig tartott! De nem viharos széllel. És igen is utálom az ilyen szeles hideget főleg mióta tartozom a családom felé azzal, hogy fűtök családi házat mert a szél rendesen tudja hűteni. És igen is az én zsebemből húzza ki a fa és gáz árát. És nem a milliomosok körébe vállalkozással a hátam mögött lévő ember vagyok! És ugyan ilyen szeles utálatos volt a 2012 február is amikor nem láttuk a végét heteken át. Egyébként kánikula kedvelő vagyok amit sok folyadékkal és sporttal tökéletesen el lehet tűrni! Még a 2015 nyár sem készített ki. De végül is... ki hogyan és elnézést a kánikuláért a szívesektől! Akik meg élvezik ezt a szeles időt, kellemes hétvégét, ha netán 50km/h alatti a szél akkor vegyék uti cél ként figyelembe itt B-A-Z megyét!

 • Extrém hideg,ezzel az a baj hogy az időjárási oldalak,az újságírók felfújják,riasztanak ha kell ha nem,1987-ben nem volt semmiféle riasztás,március közepéig kemény tél volt fél méteres hóval,-27°C-kal,viharos széllel. Ez az időjárás januárban természetes,ilyen kellene minden évben, csak az a baj,hogy egyre ritkább! Ma reggelre is sárga riasztás volt kiadva,erre -10,6°C volt,szilveszter éjjelén hidegebb volt!

 • babyface, Kánikulában se különb ennél, mi az hogy nem volt igazi nyár? Lehet nem volt forró nyár, de igazi nyár van , voltak kánikulák meg kicsit hűvösebb idők, de hideg nem volt a 2010-es nyárra lehet azt mondani hogy hideg volt mert akkor tényleg még kánikula sem volt és állandóan jöttek a mediciklonok.
  "Iszonyat ez az idő, konkrétan fáj, ha ki kell mennem" ezen meg csak nevetni tudok, mi fáj? Csak azt adod be magadnak.Fájni maximum a fejed fájhat nyáron 40 fokban amikor hőgutát kapsz vagy ha leégsz akkor fáj az égett területen, de a hidegtől kutya bajod nincs, csak ha úgy fogod fel, akkor azt bemeséled magadnak. A télben annyi rossz van hogy fűteni kell, de cserébe szúnyog és rovar mentesen sétálhatsz este az erdőben. És hozzá teszem nem tél imádó vagyok, sőt nyarat jobban szeretem. (zivatarszezon forever) egyébként egyet értek astraltraveller-el. Az a felfogás a jó. :)

 • Am sajnalom, hogy a het eleji prognozis nem jott be a nagy havazasrol, annyira nem jott be hogy semmi ho nem lesz max hozaporok.

 • Hat en meg pont annak nem orulnek ha tipik olyan tel lenne mint ami mondjuk az utobbi evekben volt: nyalkas, paras esos, szurke amolyan holland/belga tel. A betegsegek is jobban terjednek olyan idoben.

  Ezt az idot nagyon szeretem napsutes es hideg, mar csak a vastag horeteg hianyozna es akkor ugy ereznem magam mint Finnorszagban.

  Sztem am tok felesleges errol vitazni mert ez teljesen szubjektiv dolog ki mit szeret. Ez azt mondom, hogy ugyis felehet ezt fogni, hogy erosit ez az ido es kizokkenti az embereket a megszokott kenyelembol.

  En sem szeretem a 40 fokot meg az extrem meleget de megis erosit vhol. Mert a tureshataromat edzi.

 • Pécs, reggel 8 óra: -9.7 és brutálisan fúj a szél továbbra is.
  Gondolom ez csak amolyan "bemelegítés", ahogy az előrejelzéseket olvasom, hallom. Durva...

 • Babyface-el értek egyet. Nagyon rossz ez a hideg, még a 40 fok is jobb. Én akkor szeretek a legjobban biciklizni. Több embert is látok olyankor a szabadban, mint most. Én emlékszek -25 fokokra is, de már akkor is utálta mindenki. Én sem értem ezt a hideg várást, a hó -5 fokban is megmarad, az bőven elég lenne. Ha egész télen -20 fok lenne, utána akkor is tele lennénk rovarokkal meg kártevőkkel.

 • Én annyira nem tudom megérteni azokat, akik azért rimánkodnak, hogy maradjon így február végéig... Iszonyat ez az idő, konkrétan fáj, ha ki kell mennem, de még a szellőztetés is egy tortúra. Tényleg szép a havas táj, jó dolog szánkózni, hógolyózni, de ez a borzalmas hideg, jeges szél szerintem borzasztó. Nem tudom elképzelni, hogy ezt valaki élvezi. És most még "csak" -8 - -10 fokok vannak, bele sem akarok gondolni, ha jön a -20...
  Én sem vagyok már mai csirke, emlékszem rá, hogy milyen jó volt a fél méteres hóban szánkózni, de ilyen durván hideg, szeles időre nem nagyon emlékszem, szóval nekem nagyon furcsa, amikor valaki arról beszél, hogy bezzeg régen mennyivel keményebb telek voltak. Főleg így, hogy idén (vagyis már tavaly) gyakorlatilag nem volt igazi nyár... Remélem hamar vége lesz ennek az ítéletidőnek. Én már a kánikulát várom, remélem ezen a nyáron lesz benne részünk bőven :)

 • Balmazújváros 23:30-kor -8,6 fok.

 • A ventusky animációján gyonyorűen megtekinthető, hogy fog beömleni hozzánk a hideg... napok óta nézegetem, és napról napra egyre keményebb mínuszokat jelez előre..

 • extrem

  Meglátjuk. Én csak a józan paraszti eszemre tudok hagyatkozni, meg az előző évi tapasztalatokra, amik azt mondatják a -25 de még a -22 is erős.

 • Nem elég a farkasok, még -20 °C Szegények, meglesznek tizedelve, Őzek, szarvasok, Vaddisznók, Nyulak.

 • Többször alakultak ki ma hózáporok délelőtt és délután is. Sőt már hajnalban is hagytak némi nyomot. Összefüggő hótakaró még nem alakult ki:

 • Mzero, az északi középhegységbe GEM is mutat -23-at a GFS azért visszafogottabb, DE szerintem ezekben a számításokban nincs benne az hogy hófödte és mivel most egy hózáporos zóna megy végig az ország nagyrészén ezért lesznek olyan vagy hasonló hidegek mint amivel az időkép számol, és ha még a szél is lecsendesedne szombat hajnalra akkor simán elképzelhető a -25 fok is, ha nem lesz olyan hideg akkor az a szél miatt lesz vagy a felhőzet miatt.

 • Kár, hogy nem lesz 25,30 cm es havazás, úgy lenne az igazi, mert a hólapátolás közben jól kimelegszünk, utána egy jó kis tüdőgyulladás, a kórházban meg meleg van, és -igaz sz...-de adnak enni.

 • A legdurvább német modellek is -16°C, -18 °C hideget írnak a leghidegebb északkeleti csücskökbe. Kíváncsi leszek bejön-e az időképes jóslás.

 • Nálam a december -1,0 C - re jött ki, ami az átlagnál jóval alacsonyabb. Kell a hideg, de kellene még a hó is, legalább hosszan megmaradó 10-15 cm.

 • Karakán hózáport kaptunk kövér cumululusokból, de lehetett benne calvus is, aktuális hófúvással, kb 3-4 cm hóval. Na ez már - már tél!

  Szolnok_Szandaszőlős

 • Most van az ideje a "féregpusztító hidegnek"!

 • vanderboss itt már hó is van!

 • Egyetértek! Ha hó nem is, de hideg legalább van ezen a télen. Csak tartson ki legalább február végéig...

 • Itt az ideje, a hidegnek. Már évek óta nagyon hiányzott a kemény tél! Legalább, a férgek, bogarak, kártevők elpusztulnak! Ez nem egy furcsaság! Gyerekkoromban, az ilyen tél, megszokott volt. És nem ennyi hó esett! Hanem nagyon sok!Soha nem felejtem el a 1987-es és az 1999-es Nagy havazást!

Nálad milyen az idő?

Van egy jó időjárás képed?

Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés:

Riasztás

Mikor jön a tél?

Még nem

hirdetés
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2017. Adaptive Média Facebook Twitter Google+
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogi közlemény | Elvihető tartalmak