Hó-riasztás és hófúvás ikon az időképen

| 2009. december 13. 13:59 | Frissítve:
A várható országos havazásra tekintettel elindítjuk hó riasztásunkat. Ezzel párhuzamosan a választható égképek is bővülnek, ezen túl hófúvást is észlelhetünk.

Frissítve: mostantól észlelésnél elérhető a hófúvás ikon.

A riasztási rendszerünk továbbfejlesztésének újabb állomása, hogy mostantól a várható nagymennyiségű hó, kiterjedt, országos havazás esetén, Sms-ben is értesítjük előfizetőinket.

 HavazasA havazás miatt csúszós, latyakos utak sokszor veszélyesebbek, mint egy nyári zápor, zivatar közben lezúduló víztömeg okozta nehézségek, vagy az erős széllökések. A látótávolság intenzív havazás ideje alatt akár 100 méter alá is csökkenhet, az utakon kialakuló friss hóréteg, a járdákon olvadozó néhol lefagyó hó, mind a közutakon járművel közlekedőket, mind a gyalogosokat megnehezíti a haladásban. Fokozott óvatossággal kell lennünk magunk és mások egészségeHavazás érdekében.

A mediterrán ciklon áthaladása a térség felett várhatóan hófúvásokat is okoz majd, így indokolttá vált egy új típusú észlelhető ikon, a hófúvást illusztráló. Reméljük a szerdától választható új ikont is sokan a szívükbe zárják, és észlelhetőségével még pontosabb kép tud majd kialakulni Országunk aktuális időjárásáról.

2009. december 13.

Az Időkép csapata


hirdetés


Cimkék: , ,


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára

Koronavírus:

Koronavírus
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |