Horgászoknak

| 2013. március 6. 16:18 | Frissítve:
Legújabb fejlesztésünkkel a horgászoknak kedveskedünk. Kapásindex, holdfázis, várható időjárás egy helyen.

Hosszú ideje készülő fejlesztésünk első állomásaként egy új tematikus oldalt vezetünk be a mai napon: méghozzá horgász aloldalunkat. A MOHOSZ adatai szerint több mint 300 ezer regisztrált horgász kíváncsi napról napra a várható fogási esélyekre, illetve időjárásra. A horgászegyesületek száma is meghaladja az ezret - összességében tehát nyugodtan állíthatjuk, hogy a pecázás ott szerepel a legnépszerűbb szabadidős tevékenységek között.

Horgász aloldalunkat tehát nekik ajánlanánk, hiszen itt információt kaphatnak az aktuális és várható időjárási információk mellett az adott napra vonatkozó kapásindexről is: ez talán segítséget nyújthat kora hajnalokon, hogy érdemes-e óriási csomagjainkkal kivonulni pecázni a tópartra. A kapásindexet több tényező, így a várható időjárási paraméterek, valamint a holdfázis figyelembe vételével számítjuk ki.

Kiegészítő információként feltüntetjük még a halak éhségét megfigyelések szerint szintén befolyásoló légnyomás-változást, továbbá a holdfázisokat, a hold- és napkelte, valamint hold- és napnyugta pontos időpontjait és az éppen horgászati tilalom alá eső halak típusait is.

A későbbiekben örömmel várjuk észlelőink, olvasóink horgászással, pecázással kapcsolatos felvételeit is, akik szeretnék az aloldal hangulatképében viszontlátni azt a fogásukat, amikre a legbüszkébbek vagy épp a pecázás alatt megörökített, lemenőben lévő napkorongot, azok feltölthetik fotóikat a Képtárunkban megtalálható Horgászat c. mappába.

A horgászattal kapcsolatos, legfrissebb információkat szakmai partnerünk, a www.facebook.com/fhmag  oldalán találhatják meg.

Ahogyan mindig, ezúton is várjuk olvasóink javaslatait, észrevételeit! Köszönjük!


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2019. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak