Igazi nyári idő jön

| 2014. június 4. 17:36 | Frissítve:
Igazi nyári idő köszönt be a hosszú hétvégére, sok napsütés és akár 31-33 fok is lehet.

A hosszú hétvégére országszerte egyértelműen melegszik az idő, vasárnap és hétfőn már többfelé 30 fok fölötti értékeket is mérhetünk.

Pénteken még az északi, északkeleti tájakon növekedhet meg inkább a gomolyfelhőzet, itt egy-egy zápor, esetleg zivatar még kialakulhat a nap második felében, ugyanakkor már ezen a napon is 25 és 30 fok között alakul majd a hőmérséklet, és az ország nagy részén a napsütés lesz a jellemző.

Hosszú hétvége nyári meleggel

Szombaton is országszerte 25 fok fölé melegszik a levegő, többfelé pedig 30 fok körüli értékek lesznek a jellemzőek. Vasárnap és hétfőn pedig még melegebbre számíthatunk, többfelé meghaladhatja majd a hőmérséklet a 30 fokot, helyenként akár 32-33°C-ot is mérhetünk. Ezzel együtt a hajnalok is enyhébbekké válnak, számottevő csapadékra pedig a hosszú hétvége alatt nem kell számítani.

Ugyanakkor nagyon erős lesz az UV-sugárzás, ha strandolnánk, vagy szabadtéri programokon vennénk rész, ne feledkezzünk meg bőrünk megfelelő védelméről, valamint kerüljük a direkt napfényt 11 és 15 óra között! Ezeken a napokon fogyasszunk megfelelő mennyiségű, napi 3-4 liter alkoholmentes folyadékot!

Folyamatosan frissülő előrejelzéseinket nyomon követhetik ITT.


hirdetés


Cimkék: , , ,


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |