illusztráció illusztráció

Jégpáncél Budán

Az éjszakai ónos eső okoz problémákat Budapesten, az utak nagyon csúsznak, közlekedjünk rendkívül óvatosan.

illusztráció

A budai kerületekben még a reggeli órákban is fagyott, emiatt az éjszakai fagyott csapadék komoly gondokat okozott - az I. kerületben kollégánknak a rendőrök elmondták, hogy nem csak itt rossz a helyzet, a Budai-hegyekben is csúszkáltak az autók, az utak több helyen balesetveszélyessé váltak.

A Logodi utcáról az Attila útra levezető meredek szakaszt lezárták, az úton ugyanis keresztbe csúsztak az autók, a gyalogosok sem tudtak lejutni.

Jégpáncél Budán

Reggel 4 körül így festett a helyzet - míg északkeleten még "vígan" havazott, addig tőle nyugatabbra még ónos eső nehezítette a közlekedést.

illusztráció

Éjjel a 61-es villamos helyett pótló autóbuszok jártak, a 33-as busz is elterelt úton közlekedett az ónos eső miatt. 

illusztrációNem csak a fővárosban rossz a helyzet:

"Tatabánya jégbe fagyva, a főutak sózva (láttam pár sószórót) viszont a mellékutakon óvatosan, na meg a gyalogosok is legyenek óvatosak" - írta Nemes Brigitta Facebook-profilunkon.

Az Útinform jelentése szerint autópályák általában vizesek, sónedvesek, az M3-as autópálya felső szakaszán Hajdúnánás és Ófehértó térségében havas, latyakos szakaszokra kell számítani.

Balra Fletch észlelőnk friss fotója Tinnyéről, köszönjük!

Vezessenek, közlekedjenek nagyon óvatosan, az éjszakai ónos eső után sok helyen rendkívül csúszósak az utak! Várjuk beszámolóikat!

Címkék
Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés