Káprázatos éjjeli repülés

| 2020. június 8. 5:23 | Frissítve:
A Balaton felett repülve fotóztuk-videóztuk éjfél felé a fél országon átvonuló zivatarlánc csodaszép, távoli, sziporkázó villámtengerét. Videóval!

Igazán különleges, talán még sosem látott perspektívából készült képekkel szeretnénk elkápráztatni nézőinket. Az éjszakai légifotók még ma is ritkaságszámba mennek (nagyon nehéz őket elkészíteni) - most stábunknak mégis sikerült. Méghozzá éppen hazánk legszebb és legnagyobb tava felett, ahol kristálytiszta volt az égbolt, így több, mint 200 km távolságból is sikerült elcsípnünk az égbolton felragyogó, sziporkázó kisüléseket, melyek az éjszaka során a fél országon végigvonuló zivatarlánc nyomán villantak fel ezerszámra.

Íme néhány, (teljes képernyős nézetben is élvehető) fotónk - lejjebb pedig a rövidke, ám annál csodásabb videó - 

Itt pedig a videó látható, amelyet azon néhány képkockából válogattunk össze, melyek nem mozdultak be a repülés közben (Tihany-SzántódRévben készült felvételekkel kiegészítve) - 

Bónusz / Extra - tegnapelőtt (tényleg véletlenül) sikerült a levegőből (is) - ugyanebből a perspektívából, a Balaton közepe felett -  lefotóznunk a világító felhőket - kell ennél több? 

Reméljük, tetszettek a felvételek - ahogy mindig, most is várjuk nézőink esetleges kérdéseit, véleményét, észrevételeit. Köszönjük!

A Balaton felett, 2020 június 6-7-án éjfél körül,
Az Időkép.hu szerkesztősége


hirdetés


Cimkék: ,


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |