Karácsonyi akció

| 2008. december 5. 3:07 | Frissítve:

A december 10 éjfélig beérkező WS2300, 2350-es rendeléseket várhatóan még ki tudjuk karácsonyig szolgálni. A Webshop közleménye.
Aki professzionális, WS2300 vagy WS2350 típusú idõjárás-állomással szeretné meglepni magát, vagy szeretteit karácsonyra, annak javasoljuk, hogy legkésõbb december 10-ig adja le rendelését webáruházunkban. A december 10-ig beérkezett igényeket még jó eséllyel ki tudjuk elégíteni az ünnepek elõtt, utána a kiszolgálás már bizonytalan. Természetesen ez is csak a raktárkészlet erejéig, a rendelések beérkezésének sorrendjében.
A WS3650-es megrendelések közül elképzelhetõ, hogy már csak az eddig beérkezetteket tudjuk kiszolgálni.

Amennyiben a dollár és az euró árfolyama továbbra is ilyen magas marad, akkor várhatóan 2009. január 1-tõl 10-15%-al emelkedik is majd termékeink ára. A jelenlegi árakat 2008. december 31-ig tudjuk változatlanul tartani.

A WS2300 és a WS3600 kifutó termékek, elképzelhetõ, hogy január 1-jétõl már nem lesznek szállíthatóak. Mindkét típust a precízebb, kanalas szélmérõvel ellátott verzió váltja fel, WS2350-es és WS3650-es típusjelzéssel.

Kérjük tehát leendõ vásárlóinkat, hogy lehetõleg e hét végéig adják le aktuális megrendeléseiket, hogy jó eséllyel ki tudjuk még azokat szolgálni. Várhatóan karácsony elõtt 3-4 nappal (a megmaradt raktárkészlet függvényében) egész napos ügyeletet biztosítunk telephelyünkön a személyes átvételre, természetesen elõzetes telefonos egyeztetés alapján.

Köszönjük!
Idõkép-ViharVadász Shop rendeléskezelõCimkék: ,


Kapcsolódó hírek

  • Misztikus fények az égen Különös fényjelenség jelent meg kedd hajnalban a keleti égbolton, melyet több webkameránk is lencsevégre kapott.
  • Karácsonyi köd Míg máshol szikrázó napsütést hozott karácsony másnapja, északon, északnyugaton és néhol délen tartós ködtakaró borította a tájat.
  • Enyhe karácsony Havas, hideg, téli idő helyett enyhe, többfelé napos időt tartogat számunkra az idei karácsony.
  • Tavaszias aranyvasárnap Tél helyett tavaszt hozott az aranyvasárnap. A szeles időben lencsefelhők is megjelentek hegyvidékeink felett.

Nálad milyen az idő?

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára

Mikor jön a tél?

Még nem

hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2018. Adaptive Média Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak