illusztráció illusztráció

Képeslap Norvégiából

Kurunczi Rita norvégiai tartózkodása alatt is aktívan segíti az oldal munkáját, most egy videóval kedveskedett olvasóink számára.

A cikk a videó alatt folytatódik!


Akik figyelemmel kísérték az Idõkép TV nyári adásait, bizonyára nagyon hiányolták Kurunczi "Meteo" Ritát, aki kedvességével, hozzáértésével és segítõkészségével nem egyszer varázsolta el nézõinket, észlelõinket egyaránt.

Sokan kérdezték, hová tûnt és hogy mikor láthatják õt ismét. Aggodalomra semmi ok, Rita él és virul, év végén vissza is tér hozzánk; jelenleg még tõlünk mintegy 1500 kilométerre északra, Norvégiában tölti napjait az ottani meteorológiai intézet, ill. a Bergeni Egyetem vendégszeretetét élvezve.
Rita - amolyan virtuális képeslapként - üdvözlõ videót küldött Nézõinknek, amit ezen cikkhez csatoltunk is.
Reméljük, nagyon sokan nézik majd meg Önök közül, és üzennek is vissza Ritának a cikk alján található "Hozzászólás" segítségével.

Egy apró kiegészítés még a videóhoz - mivel a felvétel néhány napja készült, újdonságként kerülnek említésre benne olyan fejlesztések, amelyek a héten már nyilvánossá váltak.
Valódi újdonság viszont a video-elõrejelzés, amely terveink szerint mostantól állandó rovattá válik majd az Idõképen, az õszi szezonban felváltva élõ bejelentkezéseinket, hiszen ebben az évszakban jóval kevesebb a vihar, vagy más heves idõjárási esemény.

Stúdióból, vagy külsõ helyszínrõl élõben legközelebb várhatóan az elsõ hóeséssel jelentkezünk majd az IdõképTV adásában. Terveink szerint egyelõre naponta egyszer, késõbb naponta háromszor frissített videót láthatnak nézõink elõrejelzés oldalunkon, Tüskés Boglárka tolmácsolásában.

Ugyanekkor az Idõkép nyitólapja is megújult. Az új struktúrában kiemelt helyet kapott az 5 napos elõrejelzés figyelmzetetõ ikonokkal, illetve - ha az események indokolják - a Percrõl-percre rovat. Mostantól minden videó, vagy élõ bejelentkezés itt jelenik majd meg, természetesen az idõjárási helyzettõl függõen, fontossági sorrendben.

Reméljük, tetszenek az újítások, és egyben kérjük nézõinket, hogy viszonozzák távoli meteorológusunk, Meteorita gesztusát, hozzászólásukban köszönve meg neki a rengeteg segítséget, amivel hozzájárul oldalunk mûködéséhez még így, Norvégiából is. Jelen cikk írásakor (éjjel háromnegyed 4-kor) a Percrõl-Percre rovatban, 1500 km távolságból még mindig élõben tájékoztatta az extrém korán kelõ, vagy éppen extrém kitartó nézõinket a nyarat lezáró hidegfront vonulásáról.
Köszönjük meg neki, és várjuk õt vissza nagyon.

Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés