Tuba Dorogon

| 2013. május 22. 13:41 | Frissítve:
Várpalotán jégesővel vonult át a zivatar, olvasónk le is filmezte. Budapesten is esett. Dorogon tubát fotóztak.

Szivárványos este több helyen (20:55): A zivatarok már mindenhol elültek, leginkább intenzív csapadék és kisméretű jég kísérte azokat. A késő délutáni, esti órákban több észlelőnk is szivárványt figyelt meg. Farkas Gergely és Anetty0727 fotói Sajónémetiből és Ózdról, köszönjük!

A Tisza felé tartanak a viharok (17:20): A Cegléd-Füzesabony-Miskolc vonalon járnak jelenleg a zivatarok, haladnak tovább keletre, a Tisza irányába. A legerősebb villámtevékenység jelenleg a Tisza-tónál érzékelhető.

Aszódon is jégeső hullott (16:29): Jégeső kísérte zivatar vonult át a Pest megyei Aszód fölött. Szászi Nina meg is örökítette a jelenséget. Köszönjük a fotókat!

Újabb fotók a dorogi tubáról (15:06): Zsolt nevű felhasználónk Facebook oldalunkra töltötte fel az alábbi fotókat, köszönjük!

A budapesti zivatar képekben (14:52): Piros76 nevű észlelőnk és munkatársunk fotói, köszönjük szépen!

Tuba Dorogon (14:10): Szabó Dávid Facebook profilunkra töltötte fel az alábbi képet, melyen jól kivehető az alányúló felhőtölcsér.

Budapesten és Székesfehérváron is eshet nemsokára (13:44): Egy-egy cella épp a főváros és Fejér megye székhelye felé tart. Radarképünk itt követhető.

Jégeső Várpalotán (13:42): Várpalotán fél 2 körül vonult át az első szerdai zivatar, ArralSzemben nevű olvasónk a borsónyi jeget hozó vihart megörökítette:

Cikkünk folyamatosan frissül.


hirdetés


Cimkék: ,


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Koronavírus:

Koronavírus
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |