Ködös volt a szilveszter

| 2012. december 31. 17:03 | Frissítve:
Hűvös, párás, helyenként ködös idővel fejeződött be az év. Helyenként az alig 100-150 méterről fellőtt rakéták fényét sem lehetett látni.

Ködös éjszaka (21:27) Ilyen látkép fogad minket szinte az egész országban - a látótávolság helyenként még tovább csökkent. Vikisz fotója Miskolc térségéből, köszönjük!

(Ha nézőinknek a hatalmas köd ellenére sikerül szép felvételeket készítenie a tüzijátékról, természetesen beszerkesztjük cikkünkbe. Köszönjük, és boldog új évet kívánunk!

Javultak a kilátások (20:00) Valamennyi várakozó járat épségben földet ért, egy kicsit javultak a látási viszonyok Ferihegyen.

Fent köröznek (19:21) Egyre több gép köröz az időjárási körülmények javulására várva Budapest TMA-ban, néhányuknak kifogyóban van az üzemanyaga. A TRA6771-es Amszterdami járatának muszáj volt megszakítania a várakozást emiatt.

Teljes a homály (19:00) A függőleges látótávolság 60 méterre csökkent! Ez azt jelenti, hogy a pilóták csupán néhány másodperccel a földet érés előtt láthatják meg a kifutópályát.

Előzmények (17:00)

Csendes, hideg, párás idővel fejeződik be az óév, az éjjeli tűzijátékozást a főként a középső és keleti országrészben kialakult köd akadályozhatja. Éjfél környékén országos átlagban -3 fok körül alakul majd a hőmérséklet. Csapadékra nem kell számítanunk.

A sűrű köd fennakadásokat okoz Ferihegyen is, a 17 órás reptéri időjárás-jelentés szerint a látótávolság mindössze 100 méter. Az időjárási helyzet több járat érkezését is akadályozza, az Aeroflot moszkvai és az easyJet párizsi gépei Bécsben landoltak - írja az airPortal. Késik a Quatar Airways zágrábi, a Ryanair stockholmi és madridi, valamint a WizzAir londoni járata is. A felszálló gépek késés nélkül közlekednek.

Minden kedves észlelőnknek és olvasónknak boldog új évet kívánunk!


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |