illusztráció illusztráció

Ebbe a sztoriba mindenkit bevonunk

Mondd el a te szemszögedből, mutasd be, ahogy te látod, legyen a te sztorid, amit mindenki lát!

Magyarországon elsőként az Időkép kezdett el sztorikat közölni saját felületén. A formátum indulásakor még kizárólag szerkesztőségi tartalmakat közöltünk, most azonban elérkezett az idő, hogy a közösség előtt is megnyíljon ez a merőben új, a közösségi médiában már bizonyított és sokak által kedvelt, vizuális formátum.

A sztorik folyamatosan frissülő, gyorsan pörgő, nagyjából 24 órán át elérhető tartalmak, melyeket pár perc alatt, akár a buszra várva, akár utazás közben vagy a reggeli mellett átlapozhatsz.

Elkaptál egy afrikai telelésből hazatérő gólyát? Tubát videóztál hazafele? Te lőtted az első fotót a közelgő viharról? Ökölnyi jégeső hullott?

Tölsd fel fotódat vagy videódat az Időkép Képtárba!

Az Időkép Képtár az Időkép weboldalán a fenti menüből és alkalmazásainkból is könnyen elérhető. Az Időkép mobilappjaiban az észleléshez csatolhatod fotódat vagy videódat.

 Fontos

Ahhoz, hogy a fotóitokat és videóitokat sztorikba szerkeszthessük, 9:16 képarányú, azaz vertikális, tehát „álló” képeket és videókat tölts fel.

9:16 képarányú kép vagy videó szemléltetése

Előbbi kizárólag a sztorikhoz szükséges, természetesen továbbra is várjuk a „hagyományos” (3:2, 16:9, 5:4, stb. képarányú) fotókat és videókat is, melyeket cikkekbe és videó tartalmainkba tudunk szerkeszteni.

Mint ahogy azt már hónapok óta megszokhattátok, az Időkép weboldálán és mobilalkalmazásában is az égkép ikonra kattintva érhetők el a sztorik.

illusztráció
A sztorik folyamatosan frissülnek, így érdemes gyakran lapozgatni. A legújabb történéseket pedig lehet, hogy először pont itt láthatod majd.
Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés