illusztráció illusztráció

Ma éjfélig

Csütörtök éjfélig jelentős kedvezménnyel vásárolható a Balaton partján telepítésre kerülő időjárás-állomás. Internet csatlakozással rendelkezők előnyben.

A hullámtérképpel egyidõben az Idõkép és a Viharvadász.hu akcióval kívánja támogatni a nyár legfontosabb regionális vizualizációit. Ezért - a nagy érdeklõdésre, és Balaton térképeink nagyszámú nézõjére) - tekintettel az Idõkép-ViharVadász Shop jelentõs kedvezménnyel teszi lehetõvé professzionális idõjárás-állomás vásárlását, amennyiben azok hazánk legnagyobb tavának egy partmenti településén kerülnek felállításra, még idén nyáron, és számítógép, vagy más Internet-illesztõ segítségével rendszeresen adatokat is küld onnan.

Mivel a vízparton kiemelten fontos a szélirány és a szélerõ mérése, most a WS-2300 USB típusú idõjárás-állámáshoz a jóval precízebb és érzékenyebb TX-20-as, kanalas szélmérõt adjuk ajándékba 47.900 Ft helyett mintegy 30 %-os engedménnyel (29.900 Ft+áfa) áron.

A kedvezményt akkor, és úgy lehet igénybe venni, hogy:

A rendelést feladjuk az Idõkép-ViharVadász Shopban (normál áron), egy Balaton-parti települést jelölve meg szállítási címként. Ezután írjunk egy e-mailt a megrendelés-azonosítóval a shop (kukac) idokep.hu címre, amiben igényeljük a kedvezményt, egyben vállaljuk az alábbiakat:

1) az állomás ténylegesen egy Balaton-parti településen kerül felállításra, még az idei nyáron
2) van a helyszínen internet, vagy még a nyáron kiépül
3) az állomást számítógép, vagy más internet-illesztõ segítségével alkalmassá tesszük az adatfeltöltésre
4) telepítésnél megoldjuk a hõmérõ árnyékolását, és ami még fontosabb, a szélmérõ kellõen magas (vagy vízparti) elhelyezését
5) és persze amilyen gyakran csak lehetséges, csatlakoztatjuk is internetre a rendszert élõben.

Mindezek mellett nagyon örülnénk minél több vízhõmérséklet és hullámkép észlelésnek; fõleg, ha valaki oly szerencsés, hogy nyaralója közvetlenül parton áll, esetleg az erkélyrõl, vagy ablakból rálátni a tóra.

Reméljük, sokan élnek majd a lehetõséggel, várjuk a megrendeléseket!
Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés