Hétvégén is marad a meleg

| 2013. október 24. 13:20 | Frissítve:
A hét elejéig még biztosan élvezhetjük az évszakhoz képest melegebb, kellemes időt.

Az elmúlt napok időjárása tovább folytatódik, vagyis a jövő hét elejéig lehűléstől nem kell tartanunk, így a hétvégén is remek kiránduló idő várható. Délutánonként 19-24°C közé melegszik majd a levegő, de a hajnalok sem lesznek hidegek, csak kevés helyen csökkenhet 10 fok alá a hőmérséklet, elsősorban északon és nyugaton a völgyekben lehet a leghűvösebb, az ország nagy részén viszont 10 fok feletti minimumokra van kilátás. Helyenként azonban reggelre párássá válik a levegő, köd is kialakulhat, mely egyes területeken a délelőtti órákban tartósabban is megmaradhat.

Szombaton számíthatunk a legtöbb napsütésre, a többi napon elsősorban északon és a Dunántúlon időnként több felhő jelenhet meg az égen, de csapadéktól sehol sem kell tartani. Időnként a délies szél megélénkül, majd hétfőn a nyugati tájakon meg is erősödhet.

Változás kedden következhet be az időjárásunkban, de akkor is inkább csak az északi és az északnyugati területeken, melyet egy hidegfront érinthet, így ott felhősebb, kissé csapadékosabb időre számíthatunk, a hőmérséklet is visszaesik, 15°C körül alakulhatnak ekkor a maximumok már csak ezeken a tájakon, még délen továbbra is 20 fok fölé melegedhet a levegő.

Folyamatosan frissülő előrejelzéseinket nyomon követhetik ITT.

A cikkben megjelent képek Azrob16 fotói, köszönjük!


hirdetés


Cimkék: ,


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára

Koronavírus:

Koronavírus
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |