Szivárog be a hideg

| 2014. november 23. 19:16 | Frissítve:
Tartósan hideg idő továbbra sem várható, de kedden reggel szállingózhat a hó az Északi-középhegységben.

Az előttünk álló héten sem lesz igazi télies fordulat időjárásunkban, bár pár fokkal alacsonyabb maximumokat mérhetünk majd a délutáni órákban.

Pár fokos lehűlés

A hajnali pára, köd továbbra is jellemző lesz. Napközben hétfőn elsősorban a keleti, északkeleti tájakon számíthatunk naposabb időszakokra, máshol a felhőké lesz a főszerep. A késő délutáni óráktól nyugaton, északnyugaton kisebb eső is kialakulhat, ugyanakkor északnyugaton a délkeleti szél időnként élénk lehet. Az éjszakai órákban is számítani kell elszórtan kisebb esőre, valamint kedden reggel az Északi-középhegységben havas eső, kisebb havazás sem kizárt, de a magasabb hegycsúcsokon sem számíthatunk hórétegre. Máshol kedden elszórtan lehet kisebb eső, gyenge szitálás. Hétfő hajnalban az északi, északkeleti tájakon fagyhat, máshol általában 0 és +3 fok közötti minimumokat mérhetünk. Kedden reggel is hasonlóan alakul a hőmérséklet-eloszlás, északon, északkeleten lehetnek 0 fok alatti értékek, máshol általában fagypont felett alakul a legalacsonyabb hőmérséklet. A hét első napján még 4 és 9 fok közé melegszik a levegő, de a folytatásban a 2 és 7 fok közötti maximumok lesznek a jellemzőek.

Szürkeség

Szerdától a hajnali órákban egyre többfelé megjelenhetnek a 0 fok alatti értékek, és tovább folytatódik a felhős, borongós, helyenként szürke, párás idő, de számottevő csapadéktól péntekig nem kell tartanunk, legfeljebb szitálás, gyenge eső lehet.

Folyamatosan frissülő előrejelzéseinket nyomon követhetik ITT.


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Koronavírus:

Koronavírus

Mennyi hó fog esni?

Várható hóvastagság
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2021. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | Adatvédelem | ÁSZF | Elvihető tartalmak |