Megépülhet a kvantum-radar?

| 2011. április 1. 4:24 | Frissítve:
Szerkesztőségünkben pénteken hajnalban ismeretlen - talán belső forrásból számazó - titkos időfizikai kísérletről szóló videófelvételt találtunk. Megosztjuk érdeklődő nézőinkkel.

Még nem tudjuk, ki rejthette el nálunk ezt a zavarbaejtő anyagot, amelyet ráadásul - a felismerhetetlenségig eltorzított hangon beszélő, sötét árnyként megjelenő, rejtélyes alak szerint éppen ma éjjel készítettek. Lehetséges volna a sok képtelen állítás?  

Ha hihetünk az elhangzottaknak, elképzelhető, hogy valaki ténylegesen megkísérli megépíteni a hiperűr, illetve a téridő jövőben értelmezhető hiperpalástjának felszínét letapogatni képes, interferometrikus, foton-hasításon és összefonódáson alapuló távérzékelési eszközt, amelyet korábbi cikkünkben csak így neveztünk - kvantum-radar.

Megjegyzés - Bár számos érdeklődő vette fel velünk a kapcsolatot az elméleti kvantumfizika extrém határterületét súroló írásunkkal kapcsolatban - köztük sok kutató is - eddig senki sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudta feltételezéseinket. Most viszont úgy tűnik, valaki talán megpróbálja a "lehetetlent" - ráadásul itt, Magyarországon talán éppen a videóban említett rejtett, elhagyott, titkos, volt szovjet nukleáris rakétabázison valahol a Bakony mélyén. Vagy máshol. Ki tudja?

A videó hitelességét sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk. Elképzelhető lenne, hogy valakinek sikerült ténylegesen szert tennie egy (gyémántnál is drágább), fotonhasításra képes BBO kristályra? És nagy energiájú UV lézerekre, interferometrikus, infravörös-tartományú CCD szenzorokra? És annak ellenére megépítené a jövő bizonyos részeibe látó vagy legalábbis a hipertér jelen síkjának szkennelésére képes szenzort, hogy semmi, de semmi bizonyíték nem áll rendelkezésre, hog mindez valóban működhet? És ha nem, akkor vajon miért védette le a Lockheed Martin (a lopakodókat kifejlesztő hadiipari konszern) híres, Nevadai 51-es körzetben működő kutatórészlege nemrég Európában is a "Quantum radar" kifejezést?

Várjuk olvasóink véleményét a videó valódiságával, illetve azzal kapcsolatban, hogy hogyan hihet egyáltalán bárki is komolyan a fénysebességnél gyorsabb információ-átvitelben, és/vagy a jövő idejű hipertér megismerhetőségében.

Köszönjük!


hirdetés


Cimkék: , ,


Kapcsolódó hírek

  • Kvantum-radar Közel másfél év után folytatjuk a Fénynél is gyorsabban c. cikkünket, nem kevés új meglepetéssel szolgálva. Figyelem! Egész estés olvasmány, kizárólag ínyenceknek és fanatikusoknak.
  • Felfedezték a gravitációs hullámokat Magyarok is részt vettek abban a kutatásban, amellyel igazolták Einstein relativitáselméletének egyik legfőbb előrejelzését.
  • Az űrben is van hang A NASA speciális eszközökkel egészen rémisztőnek tűnő világűrbéli hangokat rögzített.
  • Új csúcsa van a Bükknek Bebizonyították, hogy nem az Istállós-kő a Bükk legmagasabb pontja. Az új csúcs a Kettős-bérc lett.

Nálad milyen az idő?

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára

Mikor jön a tél?

Még nem

hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2019. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak