illusztráció illusztráció

Megépülhet a kvantum-radar?

Szerkesztőségünkben pénteken hajnalban ismeretlen - talán belső forrásból számazó - titkos időfizikai kísérletről szóló videófelvételt találtunk. Megosztjuk érdeklődő nézőinkkel.

Még nem tudjuk, ki rejthette el nálunk ezt a zavarbaejtő anyagot, amelyet ráadásul - a felismerhetetlenségig eltorzított hangon beszélő, sötét árnyként megjelenő, rejtélyes alak szerint éppen ma éjjel készítettek. Lehetséges volna a sok képtelen állítás?  

Ha hihetünk az elhangzottaknak, elképzelhető, hogy valaki ténylegesen megkísérli megépíteni a hiperűr, illetve a téridő jövőben értelmezhető hiperpalástjának felszínét letapogatni képes, interferometrikus, foton-hasításon és összefonódáson alapuló távérzékelési eszközt, amelyet korábbi cikkünkben csak így neveztünk - kvantum-radar.

Megjegyzés - Bár számos érdeklődő vette fel velünk a kapcsolatot az elméleti kvantumfizika extrém határterületét súroló írásunkkal kapcsolatban - köztük sok kutató is - eddig senki sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudta feltételezéseinket. Most viszont úgy tűnik, valaki talán megpróbálja a "lehetetlent" - ráadásul itt, Magyarországon talán éppen a videóban említett rejtett, elhagyott, titkos, volt szovjet nukleáris rakétabázison valahol a Bakony mélyén. Vagy máshol. Ki tudja?

A videó hitelességét sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk. Elképzelhető lenne, hogy valakinek sikerült ténylegesen szert tennie egy (gyémántnál is drágább), fotonhasításra képes BBO kristályra? És nagy energiájú UV lézerekre, interferometrikus, infravörös-tartományú CCD szenzorokra? És annak ellenére megépítené a jövő bizonyos részeibe látó vagy legalábbis a hipertér jelen síkjának szkennelésére képes szenzort, hogy semmi, de semmi bizonyíték nem áll rendelkezésre, hog mindez valóban működhet? És ha nem, akkor vajon miért védette le a Lockheed Martin (a lopakodókat kifejlesztő hadiipari konszern) híres, Nevadai 51-es körzetben működő kutatórészlege nemrég Európában is a "Quantum radar" kifejezést?

Várjuk olvasóink véleményét a videó valódiságával, illetve azzal kapcsolatban, hogy hogyan hihet egyáltalán bárki is komolyan a fénysebességnél gyorsabb információ-átvitelben, és/vagy a jövő idejű hipertér megismerhetőségében.

Köszönjük!

Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés