Mikor legyen az esküvőnk?

| 2014. december 5. 11:10 | Frissítve:
Egy kérdés mindenkit foglalkoztat menyegzője tervezése során: vajon milyen idő lesz esküvője napján? Lássuk.

A legtöbb nő már gyermekkorától kezdődően esküvőjét tervezgeti, de idővel a férfiak fantáziáját is megmozgatja egy-egy egyedi ötlet, hogy mivel lehetne feldobni a menyegzőt. Egy kérdés azonban mindig mindenkit foglalkoztat: vajon milyen idő lesz majd a nagy napon?

Az esküvős aloldal ezentúl a Tematikus fülre kattintva lesz elérhető.

Szelíd napsugarak ölelésében folyhat a fotózás vagy esernyővel kell megóvni a menyasszony ruháját? Kültéri helyszín esetén szükség lesz sátorra, fűtésre vagy annyira kellemetlen idő lesz, hogy inkább érdemesebb bevonulni egy terembe? 

Esküdj okosan!

A kérdések sora végtelen, de egy biztos: a párok boldogsága nem az időjárás jellegétől függ, hanem attól, hogy mennyire készültek fel az adott helyzetre. Hiszen tudjuk: nincs rossz idő, csak rossz öltözék. Ne hagyjuk hát, hogy esősebb nap kedvünket szegje, inkább készüljünk fel időben a lehetőségekre! 

Ehhez próbálunk most segítséget nyújtani azoknak a pároknak, akik esküvőjük szervezésébe kezdtek. Sorra vettük az elmúlt 10 év minden egyes napját, s a rendelkezésünkre álló időjárási információkat egy könnyen lekérdezhető, egyedi rendszerbe gyúrtuk össze, ami megkönnyítheti a szervezést, az időpont kiválasztását. 

Nézd meg a korábbi évek időjárását

Mit rejtenek a csillagok, avagy mit tudhatsz meg a kiválasztott napról?
Azt, hogy az adott napon az elmúlt tíz évből mennyi volt napos, hányszor esett az eső vagy épp dörgött az ég, illetve információt kaphatsz az adott nap hőmérsékleti viszonyairól - avagy arról, hogy átlagosan tekintve jó vagy rossz idővel szolgált-e aznap a természet. Konkrét információkat kaphatsz, ha az egeret a menyasszony, illetve a vőlegény fölé húzod.

Persze ne feledjük, hogy mindez csak játék a gondolatokkal: az itt szereplő információk csak statisztikai adatok, az, hogy egy adott napon az elmúlt 10 évben mindig esett az eső, semmiképp sem garantálja azt, hogy most is fog. Az adatok minden esetben tájékoztató jellegűek. Jó szórakozást! :)

Ne feledjük: ide is érdemes lesz még később visszanézni...


hirdetés


Kapcsolódó hírek

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Van egy jó időjárás képed?

Fénykép beküldése
Tölts fel fotót!

Figyelmeztetés mára:

Figyelmeztető előrejelzés mára

Koronavírus:

Koronavírus
hirdetés
Legutóbbi észlelések
Legutóbbi észlelések

Nálad milyen az idő?

Észlelés
Észlelj te is!

Hirdetés

© Copyright Időkép Kft. 2004–2020. Facebook Twitter Instagram
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jog | ÁSZF | Elvihető tartalmak |