illusztráció illusztráció

Milyen időjárás közepette szurkolhatunk a fociválogatottunk idei első Eb-meccsén?

Nagyon sok szurkolót várnak itthon a szabadtéri kivetítőkhöz, és vannak, akik a helyszínen szurkolják majd végig a meccset.

Péntek este kezdetét veszi a 2024-es férfi labdarúgó-Európa-bajnokság. A magyar válogatott szombat délután 15 órakor lép pályára Kölnben Svájc ellen.

Itthon sok városunkban várják szurkolói zónák a válogatottért szorítókat, így sok helyen szerveznek közös szurkolást a szabadban.

Milyen időjárásra számíthatnak a szurkolók?

Szombat délután hazánk nagy részén sok napsütésre van kilátás, de a Dunántúlon többfelé, valamint helyenként a középső tájakon erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés. Viszont átmeneti jelleggel egy-egy zápor, zivatar csak elszórtan nyugaton és északnyugaton alakulhat ki. A Dunántúlon és helyenként a középső tájakon élénk, nyugaton, északnyugaton erős lesz a déli-délnyugati szél, de zivatarok környezetében viharos széllökések is előfordulhatnak. Délután 25-30 fokot mérhetünk, az alacsonyabb maximumokat az Északi-középhegységben mutathatják a hőmérők. Viszont nyugaton és északnyugaton a záporok, zivatarok környezetében hirtelen több fokkal hűvösebb lehet.

illusztráció
 Fotó: Illsztráció

Kölnben ugyanakkor a mérkőzés alatt változóan napos-felhős időre számíthatnak a szurkolók, számottevő csapadék nem valószínű. A délután során gyakran lesz erős a délnyugati szél Kölben. A meccs alatt 18-20 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Folyatamosan frissülő hazai előrejelzéseink nyomon követhetők itt, a Kölnre vonatkozó előrejelzések pedig a https://www.idokep.eu/idojaras/köln aloldalunkon érhetők el. Illetve mobilos alkalamazásunkban Androidra és iOS-re is adott régiókra, városokra bontva megtalálhatóak a friss előrejelzések.

Borítókép: Berceli Balázs

Időjárással kapcsolatban szívesen várjuk képeiteket, sztorijaitokat.

Szavazás

Hol nézed a meccset?

Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés